Sarıkamış’ ta 4 Dalda Yaz Spor Okulu Açıldı

Sarıkamış’ ta 4 Dalda Yaz Spor Okulu Açıldı

Sarıkamış Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Koçak, yaptığı açıklamada, Yaz Spor Okulunda 4 antrenörün 4 branşta eğitim vereceğini söyledi.

 

Koçak, amaçlarının spor tesislerinde, çocuklara ve gençlere bilinçli spor yaptırarak yaz tatilini en şekilde değerlendirmelerine katkı sağlamak olduğunu belirterek,
 
“Spor okulunda müdürlüğümüzde görevli antrenörler tarafından tekerlekli kayak, voleybol, kort tenisi ve masa tenisi branşlarında toplam 105 çocuk ve genç’e eğitim verilecek.Yaşları 6-15 arasındaki çocuklar, oluşturulan 10’ ar kişilik gruplar halinde sabah ve öğlenden sonra olmak üzere günde 2 saat eğitim alacak. Bu sene ilk defa kort tenisi branşını açtık. Çocuklarımızın kort tenisine yoğun ilgi göstermesi mutluluk verici “ dedi.
 
Yaz Spor Okulunun Eylül ayı ortalarına kadar devam edeceğini ifade eden Koçak, “ Bu çalışmalarımızla geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak, sağlıklı,bilinçli bir şekilde yetiştirmek istiyoruz.Ayrıca bir başka gayemizde Sarıkamış’ta kayağın dışında diğer spor dallarında da milli sporcu yetiştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler