Sarıkamış Ziraat Odasının yeni iş makinesi hizmete girdi

Sarıkamış Ziraat Odasının yeni iş makinesi hizmete girdi

Kars Sarıkamış Ziraat Odası Başkanlığı çevresel amaçlı tarımsal arazilerinin korunması projesi kapsamında alınan kazıyıcı, yükleyici iş makinesi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Sarıkamış Ziraat Odasının yeni iş makinesi hizmete girdi

Kars Sarıkamış Ziraat Odası Başkanlığı çevresel amaçlı tarımsal arazilerinin korunması projesi kapsamında alınan kazıyıcı, yükleyici  iş makinesi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Alınan çok amaçlı iş makinesi, ilçede ve köy tüzel kişiliklerine sadece yakıt masrafı karşılığında kar almadan köylülere, çiftçilere hizmet edecek.

Sarıkamış Ziraat Odası Başkanlığı önünde düzenlen törende konuşan Belediye Başkanı Göksal Toksoy, sivil toplum kuruluşlarının son yıllarda önemli hamleler gerçekleştirdiklerini belirterek, toplumların gelişimine, ülke ekonomisine önemli katma değerler sağladığını belirtti.

Özellikle Ziraat odalarının tarım ve hayvancılık konularında inisiyatif ve sorumluluk aldıklarına dikkat çeken Toksoy, ”Sarıkamış Ziraat Odası Başkan ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere ilçe merkezi ve köylerde çiftçilerimize her konuda yardım ve destek olduklarını gururla görüyoruz. Bu bağlamda başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz. Yeni çok amaçlı iş makinemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum ”dedi.

TZOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Mehmet Latif Maskan’da, Ziraat odalarının ülkenin her yanında çiftçilerin hizmetinde güzel çalışmalara imza attığını vurgulayarak, bu tür projelerin çok önemli olduğunu, çiftçilere, vatandaşlara büyük fayda sağlayacağını ifade etti. Maskan, makinenin Sarıkamış Ziraat Odası Başkanlığına ve ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından iş makinesi önünde kurban kesip dua edildi.

Törene, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, TZOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Mehmet Latif Maskan, İlçe Müftü Vekili Engin Kılıç, kurum amirleri,AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul, İl genel meclisi üyesi Murat Karakurt,belediye meclis üyeleri,Kars ve Selim İlçesi Ziraat Odası temsilcileri, Sarıkamış Ziraat Odası Başkanı Nesim Gök ve yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı. kha

Önceki ve Sonraki Haberler