Sarıkamış’a Yeni Atanan Öğretmenler Yemekte Buluştu

Sarıkamış’a Yeni Atanan Öğretmenler Yemekte Buluştu

Kars Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçeye yeni atanan öğretmenler için tanışma yemeği programı düzenlendi.

Sarıkamış Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi salonunda düzenlenen programa, Kars İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, Şube Müdürleri Emrullah Gül, Fatih Demir, Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Yılmaz, Şube Müdürleri Atakan Karabağ, Erdal Karakurt. Sarıkamış Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Sayim Aydın ile öğretmenler katıldı.

Kars İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, yaptığı konuşmada, öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğunu belirterek, aynı zamanda büyük fedakarlık gerektirdiğini söyledi.

Ülkelerin kalkınması ve gelişmesinde, yaşamın her alanında eğitimin çok önemli olduğunu, çalışan üreten toplumların eğitime büyük yatırım yaptığını dile getiren Altun, şunları konuştu: ”Sizlerin bu serhat şehrimizde eğitim ordusuna katılarak bölgemizde hizmet edecek olmanız bizi mutlu etmiştir. Bu toprakların ve milli- manevi değerlerini, dolayısıyla yaşadığımız  şehrin itibarını arttırmak ve ülkemizin itibarını arttırmaktan başka bir gayemizin olmaması lazım. Kapımız, gönlümüz her zaman sizlere açıktır. Fikirlerinizi her zaman paylaşın. Özgüveninizi daima yüksek tutun. Bu ülkeye hizmet etmenin mutluluğunu birlikte yaşayalım. Allah yar ve yardımcınız olsun.”

Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Yılmaz’da, Şühedanın yattığı bu topraklarda hizmet etmenin büyük onur ve sorumluluk istediğini vurgulayarak, ”Her ferdin eğitimi bizler için çok önemlidir. Eğitim hizmeti birinci vazifemizdir. Bölgemizde eğitimin önemi daha fazladır. Onun için buradaki öğretmenlerimize çok iş düşüyor. Bu nedenle daha uzun yıllar burada çalışacak ve hizmet verecek öğretmenlere ihtiyacımız vardır. Sarıkamış’ta eğitim skalasını daha yukarılara çıkarmak için hepimiz gece gündüz demeden çalışıp başarının güzelliğini birlikte yaşayacağız ”diye konuştu.

Program, türkü dinletisi ile sona erdi.

sarikamis’a-yeni-atanan-ogretmenler-yemekte-bulustu-(1).jpgsarikamis’a-yeni-atanan-ogretmenler-yemekte-bulustu-(2).jpg

kha

Önceki ve Sonraki Haberler