Sarıkamış’ın Yeni Başkanı Göksal Toksoy

Sarıkamış’ın Yeni Başkanı Göksal Toksoy

30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Sarıkamış Belediye Başkanı seçilen Göksal Toksoy, mazbatasını alarak görevine başladı.

Sarıkamış’ın Yeni Başkanı Göksal Toksoy

-SARIKAMIŞ BELEDİYE BAŞKANI TOKSOY, KESİLEN KURBAN VE YAPILAN DUALARLA GÖREVE BAŞLADI

-MİLLETVEKİLİ KILIÇ, KURBANLIK HAYVANIN TEKNİĞİNE GÖRE EZİYET EDİLMEDEN NASIL KESİLECEĞİNİ GÖSTERDİ.

-KILIÇ, “BU ÜLKEDE SON 12 YILDIR HİZMET ÜRETEN VE BUNUN YANINDA İNSANINA KARŞI HÜRMET ÜRETEN VE HER İNSANI HER FERDİ DİNİNE KÖKENİNE BAKMADAN SEVEN BAŞBAKANINA VE AK PARTİYE SARIKAMIŞ GÜVENMİŞ VE ONAY VERMİŞTİR.”

30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Sarıkamış Belediye Başkanı seçilen Göksal Toksoy, mazbatasını alarak görevine başladı.

AK Parti Sarıkamış İlçe Teşkilatınca Sarıkamış Belediye Düğün Salonunda düzenlen toplantıda vatandaşlar ve partilere seçimlerde zaferle çıkılması üzerine teşekkür edildi.

Burada konuşan, Kars AK Parti milletvekilleri Prof.Dr. Yunus Kılıç, Sarıkamış’ın tarihiyle doğasıyla ve insanı ile birçok özelliği olduğunu belirterek, Sarıkamış Ülkesini en çok seven belde, şehitlere ev sahipliği yapan diyar olduğunu söyledi.

Fedakarlık olduğunda en önde giden insanlar, o yüzden soğuğa ve bütün ağır iklim şartlarına rağmen bu bölgeyi yüz yıllardır taşımış burayı korumuş kollamış ve her aileden bir şehidin olduğu bir vatan toprağı olduğunu vurgulayan Kılıç,”Sarıkamış’ın kendi sorunlarına çözüm getirecek aday ve partiyi seçerek bir kez daha aklını kullandı. Özellikle AK Partinin ülkemizde yeşertmiş olduğu kardeşlik havasında, bu ülkede son 12 yıldır hizmet üreten ve bunun yanında insanına karşı hürmet üreten ve her insanı her ferdi dinine kökenine bakmadan seven Başbakanına ve AK Partiye Sarıkamış güvenmiş ve onay vermiştir. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

Milletvekili Arslan’da, Sarıkamış her zaman olduğu gibi bu topraklarda yatan ecdata, eğer vatan söz konusu ise, eğer millet söz konusu ise,eğer bu millet uğruna dik duran sayın Başbakan söz konusuysa sonuna kadar dik durduğunu bu seçimde gösterdiğini ifade etti.

Diğer seçimlerde olduğu gibi her zaman AK Partiye büyük destek verdiğini belirten Arslan,”Ama Sarıkamışlı bir şey daha yapmıştır. Ben Sayın Başbakanımın arkasında dik dururken, milletvekillerimin, teşkilatımın sorumluluğunu biraz daha artırdım. Biz bunun farkındayız. Biz, bu seçimde canla başla çalışan, bütün teşkilat mensuplarına yeni seçilen başta belediye başkanımız, il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerine, mahalle ve köy muhtarlarımıza başarılar diliyoruz, Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.

Belediye Başkanı Göksal Toksoy ise, Sarıkamış halkı işi ehline teslim ettiğini ifade ederek,”Arkadaşlar şimdi sıra bizde. Biz Sarıkamış halkına layıklıyla hizmet edeceğiz. Sarıkamış’ın birikmiş sorunları var. Önümüzdeki yazı çok iyi değerlendireceğiz. Sarıkamış Halkı bizi seçimlerde çok güçlü çıkardı. İl bazında yüzümüzü ak çıkardı. Bizde bütün Sarıkamış’ın Kars’ın yüzünü ak çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

Daha sonra, İl Başkanı Av Ensar Erdoğdu ve Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul, kadın ve gençlik kolları teşkilatına, partililere ve vatandaşlara teşekkür konuşması yaptı.

Konuşmaların ardından kurban kesilmesi için belediye binası önüne geçildi. Kurban kesecek kasaplar düvenin yere yatırılmasında zorlanınca devreye milletvekili Veteriner Prof.Dr. Yunus Kılıç girdi. İpi eline alan Kılıç,  kurbanlık düveyi bağlayarak bir hamlede yere yatırılmasını sağladı. Vatandaşlardan büyük alkış alan Kılıç, kurban tekniğine göre kurbanlığın eziyet edilmeden nasıl kesileceğini gösterdi.

Kars AK Parti milletvekilleri Prof.Dr. Yunus Kılıç, Ahmet Arslan, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Kars AK Parti İl Başkanı Av Ensar Erdoğdu, Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul, partiler ve vatandaşların dualar eşliğinde kurban kesildi.kha

Önceki ve Sonraki Haberler