Sarıkamışlı Miniklerden Özbilen’e Mektup

Sarıkamışlı Miniklerden Özbilen’e Mektup

Gazi Kars'ın Şehitler Diyarı Sarıkamış ilçesi Yukarı Sarıkamış Ortaokulu öğrencileri yazdıkları mektuplarla, Belediye Başkanı İlhan Özbilen'e eğitime vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Sarıkamışlı Miniklerden Özbilen’e Mektup

Gazi Kars’ın Şehitler Diyarı Sarıkamış ilçesi Yukarı Sarıkamış Ortaokulu öğrencileri yazdıkları mektuplarla, Belediye Başkanı İlhan Özbilen’e eğitime vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Sarıkamış’ta eğitim konusunda hassasiyetini her zaman ortaya koyan ve eğitim faaliyetlerinde tüm imkanlarını seferber etmekten kaçınmayan Başkan Özbilen, ayrıca katıldığı her etkinlikte çocuklara olan sevgisini gizlemeyerek kendileriyle yakından ilgilenmesi, minik yüreklerin gönüllerini fethediyor.

Geçtiğimiz aylarda Yukarı Sarıkamış Ortaokulu’nu ziyaret ederek çocuklara masa tenisi ve çeşitli hediyeler veren Başkan Özbilen’in bu ziyaretinin ardından, minik öğrenciler kendilerini unutmayan Özbilen’e hitaben duygu dolu mektuplar gönderdiler.

EN İYİ YATIRIM İNSANA YAPILAN YATIRIMDIR

Minik yüreklerin gönderdiği onlarca mektubu okuyan Başkan Özbilen, öğrencilerin yazdığı mektupların kendisini çok duygulandırdığını belirterek, “En iyi yatırım insana yapılan yatırımdır. Amacımız eğitime yatırım yaparak ileride meyvelerini toplamaktır. Ülkemizin geleceği çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak, onların sağlıklı bir birey olarak yetişmesini görmek, bizleri son derece mutlu ediyor. İleride bu çocuklarımızın meslek sahibi olduklarını, devletin çeşitli kademelerinde görev aldıklarını görmek tabii ki bizleri daha mutlu edecektir. Eğitimin beşikten mezara kadar devam etmesi gerektiğine inanıyorum. Çocuklarımızın milli, kültürel ve sosyal açıdan gelişmesi için tüm imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yukarı Sarıkamış Ortaokulu sekizinci sınıf öğrencisi Zeynep Avcı, “En İyi Belediye Başkanına” başlığıyla başlayan mektubunda şu ifadelere yer verdi:

EN İYİ BELEDİYE BAŞKANINA

Sayın Belediye Başkanım;

Okulumuza yaptığınız yardımlar için çok ama çok teşekkür ediyorum. Sizler çok iyisiniz. Havalar çok soğuk ve biz bu soğuk havada okula zorla gidiyoruz. Okulumuzun durumu belli. Sizler sayesinde okulumuz daha iyi oluyor. Sizleri çok seviyoruz. Zaten durumumuz ortada. Sizler okulumuza her şeyi gönderiyorsunuz. Biz çok seviniyoruz. Sizler bizlere yardım ediyorsunuz. Gönderdiğiniz masa tenisi için çok teşekkür ederim. Bizler hayıtımızda ilk kez böyle bir hediye aldık. İyi ki varsınız. Bizleri hediyelerinizle mutlu ediyorsunuz. Bizim yüzümüz gülüyor. Lütfen sizinde gülsün. İyi ki siz belediye başkanısınız. Beklide başkası olsaydı bizler hiç hediye alamazdık. İnşallah ben de bir gün büyüyüp sizin gibi yararlı bir belediye başkanı olurum. Yardımlarınız için size çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.kha

Önceki ve Sonraki Haberler