Sarıkamış’ta 500 Aileye Ramazan Yardımı

Sarıkamış’ta 500 Aileye Ramazan Yardımı

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde belediye tarafından, ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 500 aileye gıda paketi dağıtıldı.

Dar gelirli vatandaşların geçimine yardımcı olmak amacıyla hazırlanan paketler muhtaç, düşkün veya yaşlı vatandaşlara, görevliler tarafından evlerinde teslim edildi.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, yaptığı açıklamada, merhamet ayı olan ramazanda, birlik, beraberlik ve dayanışmanın şart olduğunu söyledi.

Belediyenin en önemli görevlerden biri de sosyal yardımlaşmayı güçlü kılmak olduğunu belirten Toksoy, “Belediye meclisi üyelerimizle birlikte bu mübarek ayda ihtiyaçlı ailelere bir nebze olsun katkı sağlamak istedik. Görevli arkadaşların mahallelerde ihtiyaçlı vatandaşlarımızı tespit ettikten sonra gıda paketleri dağıtıldı. Bundan sonrada yardımlaşma çalışmalarına devam edeceğiz” diye konuştu.

Vatandaşların evlerine teslim edilen gıda paketlerinde pirinç, mercimek, bulgur, kuru fasulye, toz şeker, çay, zeytin, makarna, sıvı yağ, un ve et mamulleri bulunuyor. kha

Önceki ve Sonraki Haberler