Sarıkamış’ta Polis Haftası kutlandı

Sarıkamış’ta Polis Haftası kutlandı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yıldönümü, Kars'ın Sarıkamış ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Sarıkamış Hükümet Konağı önünde düzenlen törene, Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, Sarıkamış Cumhuriyet Başsavcısı Cumhuriyet Başsavcısı Yalçın Karaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Kamber Ruhi Yıldırım, kurum amirleri, emniyet mensupları, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Emniyet Müdürü Kamber Ruhi Yıldırım, yaptığı konuşmada, Bir şehrin güvenliği o şehirde yaşayan toplumun sosyo, kültürel yapısıyla göbekten bağlı olduğunu söyledi.

Sarıkamış halkı toplum dokusunun ne kadar sağlam olduğunu hem Sarıkamış Harekatında, hem de 15 Temmuz kalkışmasında ölümüne koşarak gösterdiğini belirten Yıldırım, "Karşımızda böyle bir toplum varken bize düşen onlara en iyi şekilde hizmet etmek, görevimiz esnasında vatandaşa sımsıkı sarılarak devletin sıcaklığını hissettirmektir." dedi.

Program, İlçe Emniyet Müdürlüğünde tebriklerin kabulü ile sona erdi.

sarikamis’ta-polis-haftasi-kutlandi-(2).jpgsarikamis’ta-polis-haftasi-kutlandi-(3).jpgsarikamis’ta-polis-haftasi-kutlandi-(1).jpgsarikamis’ta-polis-haftasi-kutlandi-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler