Sarıkamış’ta ruhsatsız silah operasyonu

Sarıkamış’ta ruhsatsız silah operasyonu

Kars İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Sarıkamış’ta gerçekleştirilen operasyonda, 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 6 adet tabanca şarjörü, 1 adet muşta ve silahlara ait 186 adet mühimmat ele geçirildi.

Volkan KARABAĞ

Kars Valiliğinden yapılan açıklamada, ilçedeki 5 ayrı evde yapılan operasyonların bomba arama köpek unsurlarının da katılımı ile gerçekleştirildiği bildirildi.

Ele geçirilen silahlarla ilgili olarak 5 şahıs hakkında adli işlem yapıldığı belirtilen açıklamada; “Valiliğimiz kontrolünde, İl Jandarma Komutanlığımız tarafından Sarıkamış mülki sınırları içerinde, 08.12.2020 günü 5 ayrı evde bomba arama köpek unsurlarını katılımı ile yapılan aramada 3 adet ruhsatsız tabanca 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 6 adet tabanca şarjörü 1 adet muşta ve silahlara  ait 186 adet mühimmat ele geçirilmiştir. Yakalan ruhsatsız tabancalara ve av tüfeklerine el konulmuş olup,  kriminal inceleme yapılmak üzere Jandarma kriminal merkezine gönderilmiştir.

Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir.” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler