Sarıkamış’ta TOKİ 2.Etap konutlarının yapımına başlandı

Sarıkamış’ta TOKİ 2.Etap konutlarının yapımına başlandı

Kars Sarıkamış ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dar gelirli vatandaşları konut edindirmek amacıyla 2. Etap Proje kapsamında 308 konutun yapımına başlandı.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy yaptığı açıklamada, Hançerli düzü mevkisin de yapılacak TOKİ konutlarıyla dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasıyla beraber kentinde modern  bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Sarıkamış’ın yapılan yatırımlarla her alanda büyük bir atılım yaptığını belirten Toksoy, şunları kaydetti: ”Sarıkamış, doğası, tarihi, kültürü ve turizmiyle bölgenin ve Türkiye'nin önemli bir ilçesidir. Buranın alt yapı ve çevre düzenlemesi, kentsel dönüşüm projelerini Kaymakamlığımızla birlikte hızla hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam standartlarını daha üst seviyeye çıkarmak için modern konutlar inşaa etmek zorundayız. Bu manada çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. TOKİ 2. Etap Proje kapsamında yapımına başlanan 308  konut  maksimum 30 ayda bitirilecek. Belediye olarak tahsis ettiğimiz yerlerde bundan sonra 3.4.etap projeleri de devam edecek. Hedefimiz konut sayısını bin 500’e çıkarmak, bunun için çalışmalarımız devam ediyor.”

2.etap-konutlarinin-yapimina-baslandi-(1)-001.jpg2.etap-konutlarinin-yapimina-baslandi-(2)-001.jpg2.etap-konutlarinin-yapimina-baslandi-(3)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler