Sarıkamış'ta "Yeni Araç" Töreni!

Sarıkamış'ta "Yeni Araç" Töreni!

Sarıkamış Belediyesi makine parkına yeni katılan iş makinesi, ekskavatör ve büyük çöp kamyonu düzenlenen törenle hizmete girdi.

Belediye Garajında düzenlenen törene, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, belediye meclisi üyeleri ile işçiler katıldı.
Belediye Başkanı Göksal Toksoy, makine parkının bir yıl içinde yeni alınan araçlarla önemli ölçüde yenilenerek güçlendirildiğini belirtti.

Toksoy, eski araçların hem iş görmediğini hem de çok masrafları olduğundan dolayı makine parkını yenilemeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Toksoy, “Belediyemiz ilk defa yöremize uygun lastikli ve tam donanımlı ekskavatör makinesine ile Çevre Bakanlığımızın hibe ettiği büyük çöp kamyonunu makine parkına katmış oldu. Önümüzdeki günlerde büyük kapasiteli bir loder, iki hafriyat kamyonu, iki kamyonet, bir silindir, bir dört çeker pikap ’ta hizmete girecek. Bu makineleri İller Bankasından 1,5 milyon TL kredi kullanarak aldık. İller Bankası yönetim kurulu ve sayın milletvekillerimiz Ahmet Aslan ile Yunus Kılıç Bey'in büyük katkıları oldu, kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Göksal Toksoy, “Tam donanımlı 24 metre uzunluğunda merdiveni olan itfaiye aracını da belediyeler birliğinden hibe ile aldık, onu da yakın zamanda hizmete sokacağız. Bizlere katkı sunan birlik yönetimine şükranlarımızı sunuyoruz. Biz iş yapmak için bu makineleri çok zor şartlarda aldık. Bu nedenle benim operatör arkadaşlardan isteğim makinelere gözleri gibi kendi malları gibi baksınlar. Sarıkamış’a hep beraber güzel hizmetler sunalım. Bu makinelerin alımında emeği geçen herkese teşekkür ediyor hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından kurban kesildi. Dua edilerek yeni iş makineleri hizmete girdi.

sarikamista-yeni-arac-toreni!-(1).jpgsarikamista-yeni-arac-toreni!-(2).jpgsarikamista-yeni-arac-toreni!-(3).jpgsarikamista-yeni-arac-toreni!-(4).jpgsarikamista-yeni-arac-toreni!-(5).jpgsarikamista-yeni-arac-toreni!-(6).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler