Şehit Refik Cesur YBO Sporda İl Birincisi Oldu

Şehit Refik Cesur YBO Sporda İl Birincisi Oldu

Kars Kağızman Şehit Refik Cesur YBO Kars ilinde yapılan minik kızlar voleybol dalında, Minik erkekler futbol ayrıca Yıldız Erkekler voleybol dalı olmak üzere üç birincilikle Kağızman'a döndü.

Şehit Refik Cesur YBO Sporda İl Birincisi Oldu

Kars Kağızman Şehit Refik Cesur YBO Kars ilinde yapılan minik kızlar voleybol dalında, Minik erkekler futbol ayrıca Yıldız Erkekler voleybol dalı olmak üzere üç birincilikle Kağızman’a döndü.

Büyük başarı sağlayan öğrencileri veliler sevgiyle karşıladı. Konuyla ilgili öğrencileri tebrik eden Şehit Refik Cesur YBO Müdürü Fehmi Gökdeniz “Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi bu özverili çalışmaları ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Temennimiz öğrencilerimizin bu başarılarını Artvin ilinde yapılacak olan voleybol müsabakalarında da  sağlayarak ilimizi Kağızman Şehit Refik Cesur YBO olarak aynı başarılı bir şekilde temsil edeceğimize inanıyorum.Bu vesileyle  bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen başta ilçe kaymakamımız sayın Musa Üçgül ve ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Efrail Deniz e teşekkür ediyorum.” dedi.

Kağızman Şehit Refik Cesur YBO Artvin ilinden sonra Iğdır ve Konya ilinde yapılacak çeşitli spor dallarında Kars ilini temsil edecek. kha

Önceki ve Sonraki Haberler