Selçuk Avşar'dan teşekkür

Selçuk Avşar'dan teşekkür

CHP Kars Belediye Başkan Aday Adayı Selçuk Avşar'dan teşekkür mesajı yayınladı. Avşar'ın mesajı şöyle:

Kamuoyuna Saygıyla duyurulur;
Kıymetli Hemşerilerim,
14 yıllık kamu hizmetimizin ardından siz değerli hemşerilerimize hizmet etmenin başka bir yolu olan siyaseti tercih ederek ülkemiz genelinde yapılacak olan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, gönülden bağlı bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kars Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunarak 01 Aralık 2023 tarihinde parti binamızda siz değerli dostlarımızın coşkulu ve yoğun katılımları ile adaylık açıklamamızı gerçekleştirdik ve aday adayı olmak yolunda ilerleme mutluluğunu yaşadık. Bu süreç boyunca ilgi ve desteklerini daima yanımda hissettiğim Kıymetli Aileme ve Dostlarıma CHP Kars İl Örgütü’ne, CHP Kars Merkez İlçe Örgütü’ne CHP Kars Kadın Kolları Örgütü’ne, CHP Kars Gençlik Kolları Örgütü’ne, bütün Sivil Toplum Kuruluşlarına ve muhterem Karslı hemşerilerime çok çok teşekkür ederim.
Geldiğimiz noktada Genel Merkezimiz tarafından aday gösterilen Sayın Dündar Gültekin’i gönülden kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Kaynak:İbrahim Yavalak

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler