Sergi Açıldı!

Sergi Açıldı!

Kafkas Üniversitesi’nde “Giyim ve El Sanatları Kursu” sergisi açılışı yapıldı ve kursiyerlere sertifika dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Çimen BAYRAM / karsmanset.com

Kafkas Üniversitesi’nde, Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa gerçekleştirdiği “Giyim ve El Sanatları Kursu” sergi açılışı yapıldı ve kursiyerlere sertifika dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Veteriner Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayla Özcan ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Acihan Koçoğlu’nun açılış kurdelesini birlikte kesmesinin ardından ziyaretçilerle birlikte sergi gezildi. Serginin gezilmesinin ardından kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı. Program ziyaretçilere verilen ikramın ardından sona erdi.

2014-2015 Öğretim Yılı içerisinde verilen dönem sonu eğitim kursu sonrası öğrencilerin çalışmalarının sergilendiği etkinliğe Veteriner Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayla Özcan, Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Öğr. Gör. Neriman Gey, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi Müdürü Acihan Koçoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Şenay Kerimoğlu, Kurs Hocası Abuhayat Kırzıoğlu ve birçok ziyaretçi katıldı.

sergi-acildi!-(2).jpgsergi-acildi!-(4).jpgsergi-acildi!-(3).jpgsergi-acildi!-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler