Serhat Şehri Kars'ın Geleceğini Planlıyoruz

Serhat Şehri Kars'ın Geleceğini Planlıyoruz

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, bir yandan şehrin sorunlarını ortadan kaldırırken bir yandan da Kars’ın geleceğine yönelik adımlar atıyor.

Tarihi Kültürel ve doğal güzellikleriyle bir cazibe merkezi merkezi olan serhat şehri Kars’ın yıllardır ihmal edilen tarihi sorunlarını birer birer çözüme kavuşturan Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, bir yandan şehrin sorunlarını ortadan kaldırırken bir yandan da Kars’ın geleceğine yönelik adımlar atıyor.

Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Kars’ı 20 yıldır yapılmayan hizmetlere kavuşturmak maksadındayız. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptık. Sosyal Belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Kars’ı yaşanabilir bir şehir haline getirmeye çalışıyoruz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz artarak devam edecek.

“GELECEĞİN KARS’I İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Göreve başladığı günden bu yana Kars’ın sorunlarına çözüm bulma ve yaşan standartlarını üst seviyelere çıkarılması yönündeki çalışmalarını arttırarak devam ettiren Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars’ı daha güzel bir geleceğe taşımak için aynı özveriyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Kente değer katacak, modern şehirleşmenin önünü açacak ve insanların yaşamını kolaylaştıracak hizmet ve projeler gerçekleştirmeye çalıştıklarını belirten Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, göreve başlarken her köşesiyle huzur dolu bir kentin tesisi yolunda kararlı adımlarla yola çıktık.

Şehrimizde hayat standartlarını, sosyal yaşamın her alanında daha da yükseğe taşımak en büyük gayemiz oldu. Bu amaçla bir yanda şehrimizin modernizasyonuna çalışırken bir yandan da yeni projeler ve tesislerle ilçemizdeki değişimi görünür kılmaya çalışıyoruz. Kars kadim bir şehir ve her şeyin en güzeline layık bu anlayışla modern ve öncü bir şehir oluşturmak için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Çağımızın gereklerini göz önünde bulundurarak yıllardır mahrum bırakılan hizmetleri öncelik edinerek şehrimize birçok alanda hizmet üretmeye çalışıyoruz. Gelecek için Kars için çalışıyoruz insanımıza hizmet için geldiğimiz bu kutlu görevde alnımızın akıyla hemşerilerimize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Allah’ın izni ve hemşerilerimizin teveccühü ile vatandaşlarımızın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz diye konuştu.

İnsan odaklı hizmet üretmenin gayreti içerisinde her geçen gün önemli hizmetlerin tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulmasını sağlamaya çalıştıklarını dile getiren Belediye Başkanı Murtaza KARAÇANTA yapılan hiçbir şeyi hiçbir zaman yeterli görmediklerini ve daha fazlasını, daha güzelini yapmaya devam edeceklerini  altını çizerek sözlerine şöyle devam etti;”Kars’ımız ve insanımız için ne yapsak az, vatandaşlarımıza layık olabilmek ve en iyi hizmeti üretip vatandaşlarımıza sunabilmek için çalışmalarımızı gece gündüz demeden gerçekleştiriyoruz. Biliyoruz ki en iyi hizmet çok çalışarak değil vatandaşımızın refahını,huzurunu,mutluluğunu ve geleceğini düşünerek yapılabilir.

Biz vatandaşlarımızın birlikteliği ile gelece3ğe güzel bir şehir taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman söylediğiz gibi şehrimiz ve hemşerilerimiz hizmetin en iyisine layık bizde hemşerilerimize layık olmak için hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Çünkü biliyoruz ki Kars için, Kars’lılar için ne yapsak yapalım az bunun için hep daha fazlasını, daha iyisini,daha güzelini yapmaya devam edeceğiz.

serhat-sehri-karsin-gelecegini-planliyoruz-(1).jpgserhat-sehri-karsin-gelecegini-planliyoruz-(2).jpgserhat-sehri-karsin-gelecegini-planliyoruz-(3).jpgserhat-sehri-karsin-gelecegini-planliyoruz-(4).jpgserhat-sehri-karsin-gelecegini-planliyoruz-(5).jpgserhat-sehri-karsin-gelecegini-planliyoruz-(6).jpgserhat-sehri-karsin-gelecegini-planliyoruz-(7).jpgserhat-sehri-karsin-gelecegini-planliyoruz-(8).jpgserhat-sehri-karsin-gelecegini-planliyoruz-(9).jpgserhat-sehri-karsin-gelecegini-planliyoruz-(10).jpgserhat-sehri-karsin-gelecegini-planliyoruz-(11).jpgserhat-sehri-karsin-gelecegini-planliyoruz-(12).jpgserhat-sehri-karsin-gelecegini-planliyoruz-(13).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler