SERKA, Toplantılarına Kars’tan Start Verdi!

SERKA, Toplantılarına Kars’tan Start Verdi!

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), 2014 yılı Mali Destek Programlarına ilişkin il ve ilçe merkezlerindeki bilgilendirme toplantılarına Kars'tan start verdi.

SERKA, Toplantılarına Kars’tan Start Verdi!

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), 2014 yılı Mali Destek Programlarına ilişkin il ve ilçe merkezlerindeki bilgilendirme toplantılarına Kars’tan start verdi. 10 Ocak’a kadar Kars, Ağrı, Ardahan ve Iğdır illeri ve ilçelerinde devam edecek olan toplantıların Kars ayağında mali destek programlarına ilişkin bilgiler verildi.

Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars’ta faaliyet yürüten Serhat Kalkınma Ajansı,  2014 yılında çıktığı üç Mali Destek Programına ilişkin bilgilendirme toplantılarında hem yatırımcıyı bilgilendiriyor hem de kurum faaliyetlerini zenginleştiriyor. Bu kapsamda ilk toplantı, Kars Halk Eğitim Müdürlüğü Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantı, Küçük ve Orta Büyüklükte İşletmeler (KOBİ) ile kar amacı güden kooperatiflerin uygun başvuru sahibi olduğu “İktisadi Gelişme Mali Destek Programı-4” ve “Örnek Büyükbaş Hayvancılık İşletmelerinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı-3” için saat 10:00’da, kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların uygun başvuru sahibi olduğu “Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı-3” için de saat 14:00’de devam etti.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler