SERKA Yönetim Kurulu Toplandı!

SERKA Yönetim Kurulu Toplandı!

Serhat Kalkınma Ajansı'nın 35.Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Kars Valisi Eyüp Tepe, Başkanlığı'nda yapıldı.

SERKA Yönetim Kurulu Toplandı!


Serhat Kalkınma Ajansı’nın 35.Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Kars Valisi Eyüp Tepe, Başkanlığı’nda yapıldı. 


SERKA Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı Valilerinin yanı sıra Belediye Başkanları da katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Kars Valisi ve SERKA Yönetim Kurlu Başkanı Eyüp Tepe, bölge için kalkınma ajansının varlığının vaz geçilmez olduğunu söyledi.


Tepe, “Bugün gündemimiz oldukça yoğun. Tabiki yoğunluğundan biz mutlu oluyoruz. Kalkınma Ajansımızın yapacağı çok hizmetler var. Dolayısıyla beklentilerde çok. Bu beklentileri ne kadar karşılayıp, karşılayamadığımızın zaman zaman muhasebesini yapıyoruz. Şunu ifade etmekte hiçbir mahsur görmüyorum. Kalkınma Ajansı kavramının yada içinin doldurulacağı yer burası. Çünkü Türkiye’de bulunan 26 tane kalkınma ajansının içerisinde ya 25. ya 26'ncıyız. Kalkınma Ajansının ne kadar İstanbul için anlam ifade edip etmediğini tartışmaya açmıyoruz. Ama burası için bence kalkınma ajansının varlığı vazgeçilmezdir. Gerek turizm, gerek hayvancılık ve diğer alanlarda kalkınma ajansımız bölgemize rehberlik ediyor. Yol gösteriyor. İstenilen seviyede mi? Değil! O ayrı bir konu. Daha iyi yerde olmasını istiyoruz. Beklentilerimiz çok yüksek. Ama bölgenin şartlarını biliyoruz” dedi.


Kars valisi ve SERKA Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Tepe’nin konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

3.20140305144439..gif4.20140305144453..gif

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler