SES TV

SES TV

SES TV KALEDEN CANLI YAYIN YAPTI

SES TV KALEDEN CANLI YAYIN YAPTI

  Ses TV ‘Terazi’ programını bu defa tarihi Kars Kalesi’ne taşıdı. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren ve canlı yayımlanan program dekoru ve mekanıyla büyük ilgi çekti. Soğuk hava nedeniyle kameramanların zor onlar yaşadığı programda ortaya da ilginç görüntüler çıktı.

  Kars Kalesi’nden canlı yayınlanan bu haftaki ‘Terazi’ programının konukları ilin valisi, belediye başkanı, AK Parti Milletvekilleri, Karsspor yönetimi ve STK temsilcileri oldu. Saat 21.00’de başlayan ve 00.30’da sona eren programın sunucusu Erdoğan Yıldırım yayın boyunca sık sık dekordan söz etti ve Kars Kalesi’nin eşsiz güzelliğini anlattı.

  Renkli geçtiği kadar soğuk hava nedeniyle ilginç görüntülerinde ortaya çıktı programda dekor görevlileri ve protokol üyelerinin korumaları kalede yanan soba etrafından ısındılar. Yayındaki protokol üyeleri ve sunucu içinde elektrikli sobalar yakıldı.

  Soğuk hava en çok da kameramanları etkiledi. Kameramanlar reklam arası verildiğinde demir bidonlarda yakılan ateş etrafına toplanarak ısındılar.

Önceki ve Sonraki Haberler