Settar Kaya: Doğu Ekspresi'nin yönünü başka illere çekmek isteyenler mi var?

Settar Kaya: Doğu Ekspresi'nin yönünü başka illere çekmek isteyenler mi var?

İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Settar Kaya, Türkiye'nin ekonomik kriz altında zor günler yaşadığı bu dönemde, Kars esnafına adeta can suyu olan Doğu Ekspresi ile ilgili can sıkıcı ve akıl almaz duyumlar aldığını söyledi.

Tacettin DURMUŞ / KARS MANŞET

Kaya, Kars Ticaret ve Sanayi odası başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu'nun da gündeme taşıdığı, Doğru Ekspresinin planlanan saatten çok sonra ve geç saatlerde Kars'a varmasının ilimize gelen misafirlerin son derece olumsuz yönde rahatsız olmasına yol açtığını dile getirdi.

söz konusu gecikmelerin nedenleri hakkında TCDD yetkilileri ve Kars'taki ilgilileri tarafından kamuoyuna yapılmış bir açıklama olmadığının da altını çizen İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Settar Kaya: "Bununla birlikte, biri eski Ulaştırma Bakanı olan iktidar partisinin 2 milletvekillinden de ses çıkmamıştır. Bu son derece hassas bir konudur. Trenin geç saatlerde geldiği, gelenlerin de rahatsız ve mağdur olduğu ile ilgili bir haberin yayılmasının çok olumsuz sonuçları olabilir. Hani derler var 'şüyu vukuunda beter' Yani bir şeyin dedikodusu onun gerçekleşmesinden daha beter olabilir.

Dikkat etmeliyiz.

Çok geç olmadan yetkililerden bu konuda bir açıklama yapılması gerekir. Yollarda bir sorun, bir çalışma mı vardır? Hava şartlarından mı kaynaklıdır? Yoksa Trenin yönünü başka illere çekmek isteyenler mi bunu yapıyorlar? Her ihtimal üzerinde durulmalı, kamuoyunu tatmin edecek açıklama tez zamanda yapılmalıdır." dedi.

settar-kaya-dogu-ekspresinin-yonunu-baska-illere-cekmek-isteyenler-mi-va.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler