Seyredemeyenler İçin ‘Kar Korsanları’ Yeniden…

Seyredemeyenler İçin ‘Kar Korsanları’ Yeniden…

Kars Sinema Topluluğu 13 Nisan 2016 tarihinde gala gösterimine ev sahipliği yaptığı ve yoğun ilgi nedeniyle seyretme şansı olamayan seyircileri için Kar Korsanları filmini bugün (04 Mayıs 2016 Çarşamba) saat 19:30 da yeniden gösterecek.

Kar Korsanları’nın oyuncularının tamamına yakını Kars’lı amatör oyunculardan oluşmasının yanı sıra çekimleri Kars’ta yapılan senaryosu ve yönetmenliği Faruk Hacıhafızoğlu’na ait ilk uzun metraj film.

KOR ve Zeki Demirkubuz

Kars Sinema Topluluğu geçtiğimiz Çarşamba ise yedi yıllık film gösterme serüveni boyunca da ‘filmlerini en çok gösterdiği ve konuk etmek için en çok peşinden koşturduğu’ yönetmen Zeki Demirkubuz’u son vizyon filmi KOR ile seyircileri ile buluşturdu.

Yoğun ilginin olduğu film ve söyleşi hem Zeki Demirkubuz’u hem de seyircileri memnun etmiş sinema salonundan çıkıldığında gece saat 23:30’u gösteriyordu.

Zeki Demirkubuz’un Kars’a geleceğine inanamayan seyirciler yönetmenin Kars’a dair söyledikleri ve uzun zamandır üzerinde çalıştığı Suç ve Ceza romanından uyarlama film için de Kars’ı düşünerek yazdığı ise ayrıca ilgiyle karşılandı.

Gösterimler her Çarşamba 19:30 seansında Kars Şehir Sinemasında. Gösterim sonrasında kalan seyircilerle filme ve sinemaya dair değerlendirme yapılmakta. Gösterimlere dair Kars Sinema Topluluğu’nun facebook sayfası facebook.com/karssinematoplulugu’ndan da bilgi edinilebilir.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler