Site Telekom A.Ş Yılın En İyi çağrı merkezi seçildi

Site Telekom A.Ş Yılın En İyi çağrı merkezi seçildi

Sektördeki çalışmalarına 2008 yılında başlayan Site Telekom A.Ş; İstanbul, Kars, Ağrı ve Iğdır’da bulunan 4 merkezinde bini aşkın deneyimli personeliyle kamu ve özel sektör şirketlerine çağrı merkezi hizmeti sunuyor.

Tacettin DURMUŞ

Çağrı merkezi sektöründe kaliteli hizmetin yanı sıra Doğu Anadolu bölgesinde açtığı merkezlerle bölge ve ülke istihdamına ciddi bir katkı sunan SİTE TELEKOM Türkiye Lider Marka Ödülleri Töreninde Yılın En İyi Call Center markası seçildi.

Törende ödülünü alan Site Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altun ülke ekonomisine ve gençlerin istihdama kazandırılmasına çok önemli katkılar sunduklarını, bundan sonra da girişimcilik anlamında ülkemizin farklı illerinde yatırım yapmaya devam edeceklerini daha fazla istihdam oluşturmak için aynı kararlılıkla yola devam edeceklerini aktardı.

ALTUN; ’Binlerce gencin istihdam edilmesinde oluşturmuş olduğumuz yüksek aidiyetlik duygusu ve şirket içi sinerji, tüm paydaşların ve mesai arkadaşlarımın büyük bir gayreti ve özverisi söz konusu. Bize takdim edilen ödülü tüm çalışma arkadaşlarım ve bizden desteklerini esirgemeyen tüm değerli iş ortaklarımız adına alıyorum’’ dedi.

site-telekom-a.s,-yilin-en-iyi-cagri-merkezi-secildi-(5).jpg

site-telekom-a.s,-yilin-en-iyi-cagri-merkezi-secildi-(1).jpgsite-telekom-a.s,-yilin-en-iyi-cagri-merkezi-secildi-(2).jpgsite-telekom-a.s,-yilin-en-iyi-cagri-merkezi-secildi-(3).jpgsite-telekom-a.s,-yilin-en-iyi-cagri-merkezi-secildi-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler