Siyaset Akademisi yeni dönem kayıtları başladı

Siyaset Akademisi yeni dönem kayıtları başladı

AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Yerel Yönetimler Programı Siyaset Akademisi yeni dönem kayıtlarının başladığını duyurdu.

 

Erdoğdu, AK Parti AR-GE Başkanlığı bünyesinde 2008 Ocak ayı itibarı ile faaliyet gösteren Siyaset Akademisinin, AK Parti'ye kurumsal bir kimlik kazandırmak ve parti mensupları arasında dil birliği sağlamak amacıyla kurulduğunu söyledi. Süreç içerisinde gelen yoğun talepler karşısında akademi derslerinin tüm katılımcılara parti ayrımı gözetmeksizin açık olduğunu ifade eden Erdoğdu, isteyen herkesin bu programa katılabileceğini belirtti.
 
Erdoğdu, “AK Parti Ar-Ge Başkanlığımız tarafından yürütülen Siyaset Akademisi yeni bir eğitim dönemine başlıyor. Bu dönem Siyaset Akademisi’nin konu başlığı, yerel seçimler göz önüne alınarak “Lider Ülke Türkiye3- Yerel Yönetimler Programı” olarak belirlenmiştir. Yerel yönetimler ağırlıklı programımızdaki dersler, Bakanlarımız, Parti yöneticilerimiz, Belediye Başkanlarımız ve öğretim üyeleri tarafından aktarılacaktır. Ayrıca kişisel gelişim derslerine de programda yer verilecektir.” dedi.
 
DSİ VE HALK EĞİTİMİ SALONLARINDA 6 HAFTA SÜRECEK
Eğitim programının 6 hafta süreceğini, haftada asgari 3 ders olmak üzere toplamda 18 ders olacağını da kaydeden Erdoğdu, son kayıt tarihinin ise 12 Nisan 2013 olduğunu, derslerin 13 Nisan Cumartesi günü: saat 11.00-17.00 arası yapılacağını, program sonucunda da sınav yapılacağını duyurdu. Erdoğdu, programın DSİ ve Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonlarında yapılacağını ifade etti.
 
Erdoğdu, “Yapılacak olan sınavda birinci olan kişi, koordinatörümüz ile birlikte Ankara’ya gidip Başbakanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden sertifikasını alacaktır. Birinci olamayanlar ise programı bitirdiğinde Başbakanımızın kendi özel imzasıyla olan sertifikasını alacaktır:” açıklamasını yaptı.
 
Erdoğdu son olarak kayıt yaptırmak isteyenlerin Ortakapı Mahallesi İbrahim Gökçe Sokak üzerindeki AK Parti Kars İl Başkanlığı’na şahsen başvurabileceklerini vurgulayarak, isteyenlerinwww.siyasetakademisi.org.tr internet adresinden de ön kayıt yaptırabileceklerini sözlerine ekledi.
 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler