Skunk ve Sentetik Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Skunk ve Sentetik Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Kars İl Jandarma Komutanlığınca Skunk ve sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi...

Kars Valiliği’nden yapılan açıklama şöyle : “Kars İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların faaliyetlerini deşifre ederek yakalamak, toplumumuzu uyuşturucudan arındırmak maksadıyla yapılan çalışmalar neticesinde;

Kağızman Akçay Jandarma Karakol Komutanlığı yol kontrol ve arama noktasında 01 Şubat 2024 günü saat 16.45 sıralarında durdurulan bir araç içerisinde yolcu olarak bulunan K.Y. (40) isimli şahsın üzerinde ve eşyalarında uyuşturucu madde arama köpeği Tabla ile yapılan arama neticesinde (22) gr. Skunk maddesi, (106) adet uyuşturucu ve uyarıcı sentetik hap ele geçirilmiş olup, K.Y. isimli şahısla ilgili yasal işlemler devam etmektedir.

Halkımızın huzur ve güvenliğini, emniyet ve asayişi sağlamak maksadıyla mesai mefhumu gözetmeksizin çalışarak vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Kaynak:Bülent Ertaş

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler