'SODES Yıldızlar Kaybolmasın 3'

'SODES Yıldızlar Kaybolmasın 3'

Emniyetten yapılan açıklamada, “Kars İl Emniyet Müdürlüğü olarak, başta hocaları olmak üzere halk oyunları ekibimizi tebrik eder, başarılarının bundan sonraki yarışmalarda da devam etmesini dileriz.” denildi.

'SODES Yıldızlar Kaybolmasın 3'

Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nün yürütmekte olduğu “SODES Yıldızlar Kaybolmasın 3” projesi kapsamında, halk oyunları branşına kayıtlı kursiyerlerden oluşan Polisgücü Spor Kulübü Halk Oyunları Yıldızlar Takımı, 25-26 Nisan 2014 tarihleri arasında Türkiye Halkoyunları Federasyonu tarafından Iğdır ilinde düzenlenen, “geleneksel düzenlemeli dalda”, altı il arasında Doğu Anadolu Bölge Birincisi oldu.

Geçtiğimiz yıl Erzurum ilinde yapılan bölge yarışmasında da kategorisinde birinci olan takım, Türkiye Halkoyunları Federasyonunun daha sonra belirleyeceği tarih ve ilde düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında bölgeyi temsil etmeye hak kazandı.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Kars İl Emniyet Müdürlüğü olarak, başta hocaları olmak üzere halk oyunları ekibimizi tebrik eder, başarılarının bundan sonraki yarışmalarda da devam etmesini dileriz.” denildi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler