Sosyal Sorumluluk Örneği

Sosyal Sorumluluk Örneği

Kars Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü A. Cengiz Birdal’da yapmış olduğu açıklamada; bu tip sosyal sorumluluk projelerini bundan sonrada sürdürmeye kararlı olduklarını vurguladı.

 

Kars Mesleki Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Bölümü öğretmen ve öğrencileri Engelsiz Yaşam Merkezine yaptıkları ziyarette Engellilere yönelik saç kesimi kişisel temizlik ve saç şekillendirme uygulamaları yaparak,  sosyal sorumluluk alanında Kars’ta örnek teşkil edecek bir faaliyete imza attı.

Kuaförlük ve Erkek berberliği öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen faaliyetle engelsiz Yaşam Merkezindeki 40 kişiye saç kesimi kişisel temizlik ve saç şekillendirme hizmeti sunuldu. Yapılan bu sosyal sorumluluk faaliyeti duygusal anların yaşanmasına da sebep oldu.  Bölüm Öğretmeni Kübra YAZICI;  yaptıkları ziyaretle hem burada yaşamını sürdüren engelli bireylere, saç kesimi kişisel temizlik ve saç şekillendirme hizmeti verdiklerini hem de bu süre  zarfında karşılıklı iletişim kurarak engelli kardeşlerimizle öğrencilerimiz arasında kuvvetli bir bağ  kurulduğunu dile getirdi.

Kars Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü A. Cengiz Birdal’da yapmış olduğu açıklamada; bu tip sosyal sorumluluk projelerini bundan sonrada sürdürmeye kararlı olduklarını vurgulayarak, Bu gibi etkinliklerin öğrencilerimizin değerlerimizi tekrar sorgulama, küçük şeylerle mutlu olma, hayata farklı bir pencereden bakma ve asıl ihtiyacımız olan şeyin sevgi olduğunu bir kez farkına varmalarına sebep olduğunu söyledi.

sosyal-sorumluluk-ornegi-(1).jpgsosyal-sorumluluk-ornegi-(2).jpgsosyal-sorumluluk-ornegi-(3).jpgsosyal-sorumluluk-ornegi-(4).jpgsosyal-sorumluluk-ornegi-(5).jpgsosyal-sorumluluk-ornegi-(1).png

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler