Spor Lisesi Sınavında haksızlık yapıldığı iddiası

Spor Lisesi Sınavında haksızlık yapıldığı iddiası

Kars'ın Şehitler Diyarı Sarıkamış ilçesi Karakurt Köyü'nden Gökhan Şimşek adlı öğrenci Sarıkamış Spor Lisesi'nde girdiği sınavda hakkının yenildiğini iddia etti.

Spor Lisesi Sınavında haksızlık yapıldığı iddiası

Kars’ın Şehitler Diyarı Sarıkamış ilçesi Karakurt Köyü’nden Gökhan Şimşek adlı öğrenci Sarıkamış Spor Lisesi’nde girdiği sınavda hakkının yenildiğini iddia etti.

Gökhan Şimşek’i, sınava hazırlayan akrabası ve özel sporcular kayak milli takım eski antrenörü Yavuz Candan, sınavda öğrencilerin yarışmadığı parkurlardan rastgele puan verildiği ve haksızlık yapıldığını belirterek, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne dilekçe verdiğini ancak her hangi bir sonuç alamadığını söyledi.

Yetkililerden Spor Lisesi’nde yapılan sınavların incelenmesini ve konu hakkında velilerin bilgilendirilmesini isteyen Candan, yetkilere sesini basın yoluyla duyurmak zorunda kaldığını ifade etti.

Hiçbir yetkilinin kendisine olumlu bir açıklama yapmadığını, sınavların adil bir şekilde yapılmadığını iddia eden Candan, kimseyi suçlamadığını ancak kamera kayıtları ile sınav sonucu puanlama listesinin karşılaştırılmasını ve söz konusu haksızlığın giderilmesini istiyor. kha

Önceki ve Sonraki Haberler