'Şühedanın İzindeyiz'

'Şühedanın İzindeyiz'

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç , binlerce kişinin meşalelerle şehitlerine yürüdüğünü belirttiler.

'Şühedanın İzindeyiz'

- AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ AHMET ARSLAN VE PROF. DR. YUNUS KILIÇ ; 

- “ŞU ANDA GERÇEKTEN GENÇLİK ŞÜHEDANIN İZİNDE SLOGANI İLE YÜRÜYOR, DUALARLA YÜRÜYOR VE O MANEVİYATI, ONLARIN KAHRAMANLIKLARINI, YİĞİTLİKLERİNİ ANLADIKLARINI GÖSTERİYOR”

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç , binlerce kişinin meşalelerle şehitlerine yürüdüğünü belirttiler. 

Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, Sarıkamış Harekatı’nın 100. Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen meşaleli yürüyüşte binlerce kişinin Sarıkamış Meydanı’nda toplandığını söylediler.

Milletvekili Ahmet Arslan gazetecilere yaptığı açıklamada, “100 yılında Sarıkamış şehitlerini gerçekten yoğun duygular içerisinde anıyoruz. Özellikle bugün mevlit kandili ve herkesin mevlit kandilini de tebrik ediyoruz, kandile denk gelmesi de ayrı bir ayrıcalık. O yüzden bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun” dedi.

Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, binlerce kişinin Şühedanın izinde sloganlarla yürüdüğüne ifade etti.

Kılıç, “Evet, gençlik Şühedanın izinde sloganıyla geçen yıl büyük bir organizasyonla başlamıştık. Şu anda gerçekten gençlik Şühedanın izinde sloganı ile yürüyor, dualarla yürüyor ve o maneviyatı, onların kahramanlıklarını, yiğitliklerini anladıklarını gösteriyor. Bizim bu organizasyonlarda Sayın Cumhurbaşkanımızın desteğiyle muradımız buydu. Ona erişmiş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Ülkemizin bütün insanlarının kandili mübarek olsun ve onların şefaatine hepimizi nail eylesin. Gençliğimiz de inşallah bu bilinçle yetişsin” dedi.

Sarıkamış Meydanı’nda düzenlenen meşaleli yürüyüşe 7’den 70’e kadın, erkek ve çocuk katıldı. Ellerinde meşalelerle yaklaşık 1,5 kilometre yürüyen vatandaşlar şehitlik anıtına gelerek şehitler için dua ettiler.

suhedanin-izindeyiz-(1).jpg

suhedanin-izindeyiz-(2).jpg

suhedanin-izindeyiz-(3).jpg

suhedanin-izindeyiz-(4).jpg

suhedanin-izindeyiz-(5).jpg

suhedanin-izindeyiz-(6).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler