Sultanlar, Yerli Malını Şenlik Havasında Kutladılar

Sultanlar, Yerli Malını Şenlik Havasında Kutladılar

Yerli Malı Haftası (Resmî adıyla Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası), 12-18 Aralık tarihleri arasında Sultan Alparslan Koleji'nde şenlik havasında kutlandı.

Sultanlar, Yerli Malını Şenlik Havasında Kutladılar

Yerli Malı Haftası (Resmî adıyla Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası), 12-18 Aralık tarihleri arasında Sultan Alparslan Koleji’nde şenlik havasında kutlandı.

Sultan Alparslan Koleji öğrencileri Tutum ve Yatırım Türk Malları Haftasında okula getirdikleri yiyeceklerini, arkadaşlarına ikram ederek keyifli saatler geçirdiler.

Sultan Alparslan Koleji öğretmenlerinin organizesi ile gerçekleştirilen Yerli Malı organizasyonuna tüm öğrenciler katıldılar. Sultan Alparslan Koleji öğrencileri yerli malı bizim malımız diyerek hem yediler, hem de eğlendiler.

Sultan Alparslan Koleji öğrencilerinin yaptıkları Yerli Malı programında her öğrenci kendi yörelerini tanıtıcı yiyecekler getirdiler. Öğretmenlerine ve okulun diğer personeline de ikram eden öğrenciler bir günü daha okulda eğlenceli geçirme imkânı buldular.

 Yerli tüketim noktasında öğrencileri bilinçlendirmek gerektiğini söyleyen Sultan Alparslan Koleji 3.Sınıf Öğretmeni Muhammet Ata:“Yerli Malı Haftası bizim için iyi bir fırsat oldu. Öğrencilerimize kendi topraklarımızda yetişen ve damak tadımıza uygun birçok yiyecek sunduk. Gerekli besini alabilmemiz için bu yiyeceklerin önemli olduğunu gösterdik. Yerli ürünlerimizin de bu noktada yeterli olduğu öğrencilerimize göstermiş olduk.” dedi.

Velilerinde katıldığı Yerli Malı Haftası etkinliği, getirilen ürünlerin sergilenmesi ve sonrasında ikram edilmesiyle son buldu.

Önceki ve Sonraki Haberler