Sultanlar Basınla iftarda buluştu!

Sultanlar Basınla iftarda buluştu!

Sultan Alparslan Koleji, her yıl olduğu gibi bu mübarek Ramazan'da da, yerel ve ulusal basın mensupları ile iftar programında bir araya geldi.

Sultanlar Basınla iftarda buluştu!

Sultan Alparslan Koleji, her yıl olduğu gibi bu mübarek Ramazan’da da, yerel ve ulusal basın mensupları ile iftar programında bir araya geldi.

Her yıl olduğu gibi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ve Ramazan’da, ilde görev yapan gazeteciler ile bir araya gelen okul yönetimi, bu Ramazan’da da gazetecilere sofrasını açtı.

Önceki yıllarda düzenlenen, fakat bu yıl hükumet tarafından yasaklanan ve Dünyanın ilgisini ülkemize çeken Türkçe Olimpiyatlarının jenerik müziği ‘Yeni bir Dünya’ şarkısı eşliğinde geçen iftar programı, hoş sohbet ortamında tamamlandı.

Sultan Alparslan Koleji Müdürü Fatih Akaslan, idareciler, öğrenciler ve velilerin de katıldığı iftar programı, ezan okunmasıyla başladı yemek duasıyla son buldu. İftar sonrası basın mensuplarıyla çaylı muhabbet de edildi.

Davete katılan basın mensuplarına teşekkür eden Sultan Alparslan Koleji Müdürü Fatih Akaslan, konuşmasında, yardımlaşmanın zirvede olduğu Ramazan ayının tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.

Allah’ın bizleri bir sonraki Ramazan’da da bir araya getirmesi dileklerinde de bulunan Müdür Akaslan: “Geleneksel hale getirdiğimiz Ramazan iftarlarına siz kıymetli basın mensuplarıyla bir araya gelmemiz, bizler açısından sevindirici olmuştur. Yardımlaşmanın zirvede olduğu bu ayın hepimiz için güzelliklerin arttığı, özel bit zaman dilimi olması ve Allah (C.C.)’tan bizleri bir sonraki Ramazan’a eriştirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Kars’taki yardıma muhtaç ailelere verilecek yardımların da sadece bu aydan ibaret olmaması gerektiğini de ifade eden Akaslan: “İftar sofraları, birlik ve beraberlik içerisinde şenleniyor. Bu birlik ve beraberliğimizin hiçbir zaman bozulmaması ve daha nice Ramazanların ağız tadıyla karşılanmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile tüm İslam Aleminin, Karslıların ve sizlerin Ramazan Bayramlarını şimdiden kutluyorum” şeklinde temenni de bulundu.

İftar programına katılan gazeteciler adında konuşan Gazeteci Tacettin Durmuş, her yıl olduğu gibi geleneksel hale getirdikleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve Ramazan da kendilerini unutmayarak iftar programına davet eden ve sofralarını nezih bir şekilde açan Sultan Alparslan Koleji yönetimine teşekkür etti. 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler