Sultanlar Boyama Şenliğinde!

Sultanlar Boyama Şenliğinde!

Sultan Alparslan Koleji Anasınıfı Öğrencileri, Boyama Şenliğinde Doyasıya Eğlendiler

Sultan Alparslan Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde Boyama Şenliği düzenledi. Geleneksel olarak yapılan Boyama Şenliğine Kars merkeze bağlı Anasınıfı öğrencileri katıldı.

Sultan Alparslan Koleji spor salonunda gerçekleşen etkinlikte, 250 öğrencinin, 500 velinin katıldı. Yarışmaya katılan minikler “Hayalimdeki Oyun Parkı” konulu resimler çizdiler. Öğrenciler resimlerini çizerken anne babaları ise tribünden çocuklarının heyecanla resimlerini bitirmelerini beklediler. Yarışma sonrası öğrencileri Palyaço ile doyasıya eğlendiler.

Bütün öğrencilere katılım belgesi, kalemlik ve balonların verildiği yarışmada ilk 10’a giren öğrencilere; Kumandalı Araba, Scooter, Kaykay, Boya Seti, Futbol topu, Basketbol topu, Madalyalar ile ödüllendirildi.

Yaklaşık 250 eserin değerlendirmesini ise; İbrahim Demir-Gül Çocuk Anaokulu Müdürü, Nuriye Uluağaç- 80.Yıl Cumhuriyet Anaokulu Müdürü, Hasan Barış-Yenişehir Anaokulu Müdürü, Muhammed Avcı- Ş.Taner Özdemir Anaokulu Müdürü ve Hatice Akdeniz-Görsel Sanatlar Öğretmeni jürilik yaptı. Jürilere plaketlerini Sultan Alparslan Koleji müdür Fatih Akaslan vererek, onlara emeklerinden dolayı, öğrenci ve velilere de katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Boyama Şenliğinde ilk 10 dereceyi elde eden öğrenciler: Yarışmanın1.si Zeynep Sena Polat, 2.si Esilanaz Şiban, 3.Sü Duru Çelik, 4.Sü Revan Üstebay, 5.si Nehir Korlaelçi, 6.sı Ecrin Naz Çolak, 7.si Ecrin Kozan, 8.si Baran Nebioğlu, 9.su Ebrar Özcan ve 10.su Defne Hazır oldular. Öğrencilerini ödüllerini jüriler takdim ettiler.

Jüriler adına konuşan Nuriye Uluağaç: “ Öncelikler bu şenliğe katılan bütün öğrencilerimizi kutluyorum. Hepsi yeteneklerini sergilediler. Sadece bize düşen, sıralamak oldu. Bu çocuklar geleceğin bilim adamları, mühendisleri öğretmenleri doktorları bunu böyle bilmenizi istiyorum. Kaybedeni olmayan bir yarışma oldu. Ayrıca bu yarışmayı gelenek haline getiren Sultan Alparslan Koleji’ni kutluyorum. Boyama Şenliğine katılan bütün öğrenci ve velilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. ” dedi. 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler