Şüpheli İntihar Olayı Aydınlatıldı

Şüpheli İntihar Olayı Aydınlatıldı

Kağızman Karabağ Köyünde yaşanan şüpheli intihar olayı Kars İl Jandarma Komutanlığınca aydınlatıldı...

Kars Valiliği’nden yapılan açıklama şöyle :

"Kars İl Jandarma Komutanlığınca, Kağızman İlçesi Karabağ Köyünde 21 Aralık 2021 günü B.K. (K-13) isimli kız çocuğunun evde bulunan ruhsatsız tabanca ile şüpheli bir şekilde intihar etmesi olayını aydınlatmak amacıyla, JASAT personelinden oluşan müşterek özel ekip kurulmuştur.

Dosya kapsamındaki delillerin yeniden incelenmesi ve elde edilen yeni bilgilerin değerlendirilmesi neticesinde; B.K ( K-13)'ün, baba M.K.(E-65) ve ağabey İ.K.(E-36) tarafından namus saikiyle öldürüldüğü tespit edilmiş olup, Baba M.K (E-65), ağabey İ.K.(E-36) kasten öldürme suçundan tutuklanarak Kars T Tipi Cezaevine konulmuş, anne F.K.(K-59), kardeşleri M.K.(E-18) ve B.K.(E-16) isimli şahıslar adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

İl Jandarma Komutanlığı olarak; aranan şahısları yakalamak, halkımızın can ve mal güvenliğini, emniyet ve asayişi sağlamak maksadıyla mesai mefhumu gözetmeksizin çalışarak vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Kaynak:Mesut Adıgüzel

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler