Susuz Kaymakamı Okul Müdürleriyle Buluştu!

Susuz Kaymakamı Okul Müdürleriyle Buluştu!

Kars Susuz Kaymakamı Musa Evin tarafından okul müdürlerine ve öğretmenevinde kalan öğretmenlere yemek verildi.

Susuz Kaymakamı Okul Müdürleriyle Buluştu!


Kars Susuz Kaymakamı Musa Evin tarafından okul müdürlerine ve öğretmenevinde kalan öğretmenlere yemek verildi. Yemeğe tüm okul müdürlerinin yanı sıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıza Uray, Şube Müdürü Akif Yahşi katıldı.

Kaymakam Evin, Okul Müdürlerinden okulları ile ilgili dönem boyunca yapılan çalışmaları dinledi. Devam eden projeler hakkında bilgi aldı. Amacının daha samimi bir ortamda bu dönemi değerlendirmek olduğunu belirtti. Öğretmen evinde kalan öğretmenlerle de sohbet eden Evin, öğretmenevi hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını sordu.

Evin, “Öğretmenlerin ilçemizde daha rahat çalışabilmeleri için elimden gelen bütün imkanları seferber ediyorum. Etmeye de devam edeceğim yeter ki ilçemizde eğitim kalitesi yükselsin” dedi.

Evin, okul müdürlerine son SBS sınavının Danıştay tarafından iptal edilmesinin nasıl işleyeceğini sordu. Okul müdürleri görüşlerini belirtti. Samimi bir havada geçen yemek yaklaşık 2 saat sürdü. Kaymakam Evin, Okul müdürleri ve öğretmenlerle görüştükten sonra ayrıldı.kha

Önceki ve Sonraki Haberler