Susuz'da AK Parti'ye Katılım Rüzgarı

Susuz'da AK Parti'ye Katılım Rüzgarı

DP, ANAP, CHP ve DSP'den ayrılarak AK Parti'ye katılanların rozetleri, AK Parti Kars Milletvekili Adaylarının katıldığı törenle Susuz İlçesi AK Parti seçim bürosunda takıldı.

 

 

AK Parti Milletvekili Adayları Ahmet ARSLAN, Prof.Dr.Yunus KILIÇ, Teşkilat Başkanı Necati DALLI, Yerel Yönetim Başkanı Ali KARADENİZ, Susuz İlçe Başkanı Bayram MARAL ve Partililerin katılımı ile Susuz İlçesinde gerçekleştirilen seçim çalışmalarında AK parti’ye Susuzluların yoğun ilgisi ile karşılaştılar ve DP, ANAP, CHP ve DSP’den ayrılarak Ak Partiye katılanlara Parti rozeti takıldı.

AK Parti Milletvekili Adayları Ahmet ARSLAN, Prof.Dr.Yunus KILIÇ ve beraberindekiler Susuz halkına Kars ve Karslılara yönelik 8,5 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde yapılanları ve Bundan sonraki dönemlerde Kars’a yapılacak projelerini anlattılar. Kars’ta hayata geçirilecek olan,  Demiryolu projeleri, Çağrı Merkezi,  Kars Lojistik Merkezi vb. bir çok projeler hayata geçirildiğinde Karslı hemşehrilerimiz İş ve Aş sorunlarını büyük ölçüde ortadan kaldıracak ve Kars ekonomisinde büyük canlanma gerçekleşecektir.

Yapımına başlanılan Kars Barajı ile sulu tarıma geçilerek, organik tarımında desteklenmesiyle Kars genelinde olduğu gibi, Susuz ilçesi ve köylerinin  Tarım arazileri sulanarak verimliliğin artacağını ifade ettiler.

Daha sonra AK Parti Milletvekili Adayları Ahmet ARSLAN; DP, ANAP, CHP ve DSP’den ayrılarak Ak Partiye katılan, Gürbüz YAĞMURCA, İsmail ADIGÜZEL, Hayrettin MİNSİN ve İsmail MUĞLU katılım töreni gerçekleştirildi.

 

karsmanset.com

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler