Susuz'da daire amirleri piknikte buluştu

Susuz'da daire amirleri piknikte buluştu

Kars'ı Susuz ilçesinde görev yapan kurum amirleri ilçe Kaymakamı Musa Evin'inde katıldığı piknikte bir araya geldiler.

Susuz'da daire amirleri piknikte buluştu

Kars’ı Susuz ilçesinde görev yapan kurum amirleri ilçe Kaymakamı Musa Evin’inde katıldığı piknikte bir araya geldiler.

İlçenin Turistik yerlerini tanıtmak amacı ile Türker Taşımacılık Kozan İnşaatın organize ettiği piknikte daire amirleri bir araya geldi.

Susuz ilçesine bağlı Aygır gölünün bulunduğu mevkide düzenlenen piknikte bir araya gelen daire amirleri, yoğun ve stresli iş ortamından bir süreliğine uzaklaşmanın tadını çıkardılar.

Susuz Kaymakamı Musa Evin, Belediye Başkanı Murat Uray’ın,yanı sıra Erzurum Aziziye Ak Parti ilçe başkanı ve Belediye meclis üyeleri, diğer kurum amirleri ve Doyumlu,Kiziroğlu,Kurugöl,B.Çatak,K.Çatak köyü şöförleri katıldı.

Piknik ve benzeri organizasyonların çalışanları rahatlattığından bahseden katılımcılar, yoğun ve stresli iş ortamından bir süreliğine uzaklaşmanın tadını çıkardıklarını ifade ettiler.

Ayrıca, “bu tür organizasyonlar insanlar ve kurumlar arasındaki diyalogun artmasına ve kurumların dayanışma içinde olmalarını sağlamakta ve diyalogları sıkı dostluklara dönüştürmektedir” diye konuştular.

Türker Taşımacılık Kozan İnşaat müdürü Türkel Üzeyir yaptığı açıklamada “Amacımız ilçemizin turistik yerlerini tanıtmak ve 2013-2014 Eğitim öğretim yılında Öğrencilerimizi taşıyan şoför arkadaşlarımızla birlikte daire amirlerimizi piknikte bir araya getirerek biraz olsun stresli çalışma ortamından uzak tutmaktır.Başta kaymakamımız olmak üzere bizlere her türlü desteği veren İlçe Emniyet Amirimiz,Milli Eğitim Müdürümüz,taşımadan sorumlu şube müdürümüz ve şoför arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum ”dedi.Konuşmanın ardından yenilen yemekten sonra daire amirleri halay çekerek doyasıya eğlendiler. kha

Önceki ve Sonraki Haberler