Susuz’da Gündem!

Susuz’da Gündem!

Kars Susuz Kaymakamı Musa Evin, İl Encümenleri ve Köy Muhtarlarının katılımıyla Öğretmenevi'nde düzenlenen yemeğe katıldı.

Susuz’da Gündem!

SAZLI SÖZLÜ KAZ GECESİ

Kars Susuz Kaymakamı Musa Evin, İl Encümenleri ve Köy Muhtarlarının katılımıyla Öğretmenevi’nde düzenlenen yemeğe katıldı. Yemekte Kars’ın simgesi haline gelen kaz pişirildi. Burada bir konuşma yapan Kaymakam Evin, “Yemek bahane, sohbet şahane” diyerek katılan herkese teşekkürlerini iletti.

EMNİYET PERSONELİNDEN ÖĞRENCİLERE GİYECEK YARDIMI

Her yıl olduğu gibi bu yıl da İlçe Emniyet Amirliğimizce Toplum Destekli Polislik (TDP) Faaliyetleri kapsamında ilçede öğrenim gören yardıma muhtaç çocuklara giyecek yardımında bulunuldu.

İlçe Emniyet Amirliğinde gerçekleştirilen organizasyona katılan Kaymakam Evin, İlçe Emniyet Müdürü M. Cüneyt Yörükoğlu ve diğer polis memurlarıyla birlikte öğrencilere giyecekleri teslim ettiler.

Kaymakam Evin, çocuklara yapılan bu yardımlar karşısında derslerinde başarılı olmaları konusunda söz aldı. Her zaman kendilerinin yanında olduğunu belirten Evin, bu organizasyonu düzenleyen İlçe Emniyet Müdürü M. Cüneyt Yörükoğlu başta olmak üzere tüm personele teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler