Susuz'da Kaymakam Evin'e Kitap Okudular!

Susuz'da Kaymakam Evin'e Kitap Okudular!

Kars'ın Susuz Kaymakamı Musa Evin, köyleri tanıma ziyaretleri kapsamında bir günde 3 köye birden ziyaret gerçekleştirdi.

Susuz'da Kaymakam Evin'e Kitap Okudular!

Kars’ın Susuz Kaymakamı Musa Evin, köyleri tanıma ziyaretleri kapsamında bir günde 3 köye birden ziyaret gerçekleştirdi.

Kaymakam Evin beraberinde İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Ali Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıza Uray, Özel idare Müdürü Fatma Kafkaslı, Emniyet Amiri Mustafa Cüneyt Yörükoğlu ile birlikte Aynalı, Ortalar, Kayadibi Köylerine ziyaret gerçekleştirdi

Kaymakam Evin ziyaret gerçekleştirdiği köylerde muhtar ve köy halkı tarafından karşılanırken, köy halkı ile sohbet eden Kaymakam Evin köylülerden sıkıntılarını ve köylerdeki eksiklikleri not etti.

Aynalı, Ortalar, Kayadibi grup köylerinin yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Kayadibi ilkokulunu ziyaret etti. Öğretmen Caner Cavlı’dan okulla ve öğrencilerle ilgili bilgi aldı. Öğrencilerle tek tek sohbet etti. Bilgi Çakırca, Ilgın Çakas adlı Öğrencilerle aynı sırada oturdu. Birlikte problem çözdü. Öğrencilere çok çalışmaları gerektiğini ifade eden Evin ”Sene başında sizleri ziyaret ettim durumunuz biraz zayıf. Birde sene sonunda sizleri ziyaret edeceğim, durumunuz da gelişme görürsem öğretmeniniz öğrencilerim çok çalıştı başarılı oldu derse siz o zaman kaymakam amcanızdan ne isterseniz alacam. İster bisiklet ister başka bir şey. Anlaştık mı? “ dedi. Öğrencilerde hep bir ağızdan “anlaştık” dediler.

Kaymakam Evin okuldan ayrıldı ve Cuma namazı için köy camisine geçti. Cuma namazı çıkışı bir süre köylülerle sohbet etti. Köy halkından Murat Bakırhan, ”ilk defa bir kaymakamla Cuma namazı kıldık. Kaymakamımız dan Allah razı olsun. Çok memnun  olduk” dedi.

Kaydibi köyünden ayrılan Kaymakam Evin ve beraberindeki heyet ortalar köyüne geçti. Köy muhtarı Birol Üstünyağız köyle ilgili kaymakam Evin’e bilgi verdi. Yapılan çalışmalar için Kaymakama teşekkür etti. Kaymakam Evin ve beraberindeki heyeti evinde misafir etti. Birlikte öğle yemeği yediler. Yemeğin ardından kaymakam Evin ve beraberindeki heyet köyden ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Susuzhaber