Susuz’da Öğretmenler Günü Coşkusu

Susuz’da Öğretmenler Günü Coşkusu

Kars Susuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıza Uray, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Atatürk anıtına çelenk sundu. Kutlamalara daha sonra 75.Yıl İMKB YBO Çok Amaçlı salonunda devam edildi.

Susuz’da Öğretmenler Günü Coşkusu

Kars Susuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıza Uray, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Atatürk anıtına çelenk sundu. Kutlamalara daha sonra 75.Yıl İMKB YBO  Çok Amaçlı  salonunda devam edildi.

Salon girişinde Kaymakam Musa Evin öğretmenlerle tek tek tokalaştı.Öğretmenler gününü kutladı.Evin Öğretmenlere çiçek, Milli Eğitim Müdürü Rıza Uray da Öğretmenlere üzerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yazılı Kalem hediye etti. Öğretmenler Günü münasebetiyle açılış konuşmasını Milli eğitim müdürü Uray yaptı. Uray "Dünyanın en kutsal, en eski, aynı zamanda en saygın mesleği olan öğretmenlik; büyük bir özveri ve emek isteyen, malzemesi ve meyvesi insan olduğu için insan yetiştirme sanatı olarak da adlandırabileceğimiz çok yüce ve onurlu bir meslektir."dedi.

Meslekte kıdemli öğretmenler adına Gülhan Bulut ve mesleğe yeni başlayan öğretmenler adına Derya Taştekin’in yaptığı konuşmaların ardından 75.Yıl İMKB YBO öğretmenleri hazırlamış olduğu koro ve solo türküleri sundu. Mesleğe yeni giren 30 öğretmenin yemin ettiği törende  100.Yıl YBO Matematik öğretmeni Dilara Dumrul ve Müzik öğretmeni Olcay Açarı solo türküler söyledi. Ardından Kars’lı ozanlar Ensar Şahbazoğlu ve Bilal Ersarı öğretmenlere Aşık Edebiyatından örnekler sundular öğretmenleri coşturdular.Programın ardından 75.Yıl İMKB YBO müdürlüğü tarafından  yemek verildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Öğretmenler Günü kutlama programına Kaymakam Musa Evin,Belediye Başkanı Ali Yeğin , Garnizon Komutanı J.Yüzbaşı Ali Özcan,Emniyet Amiri Cüneyt Yörükoğlu öğretmenler ve vatandaşlar katıldı

Önceki ve Sonraki Haberler
Susuzhaber