Susuz’da SODES Sevinci

Susuz’da SODES Sevinci

Devlet Planlama Teşkilatının Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında finanse ettiği, kars Susuz Gençlik Spor Kulübü Derneği'nin yürütmüş olduğu köy gençliği sporla kaynaşıyor

 

Projesi kapsamında bayan voleybol ve erkek futbol takımı kursiyerlerine spor malzemeleri Susuz Kaymakamı Murat Kütük ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal tarafından verildi.

 

SODES ‘in bölge için iyi bir fırsat olduğunu belirten kaymakam Kütük, kursiyerlere hitaben spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını ve sporcuya yakışan davranışları sergilemelerini istedi.

 

Susuz Gençlik Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Zerman da, “SODES sayesinde ilçemiz bir bayan voleybol takımına kavuştu. Ayrıca Susuz Spor’ un alt yapısına yönelik futbol kursu açarak önümüzdeki sezonda amatör ligde daha iddialıyız. Soyunma odası ve tribünler ile ilgili proje çalışmalarımız devam ediyor ve kısa zamanda yapımına başlanacak. Bu yılda SODES doğrultusunda bayan futbol takımı kurarak bölgesel lige katılmayı hedefliyoruz ve bu projeyi hazırlayarak Kars Valiliğine sunduk” dedi.

 

 

KHA

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler