Susuz'da Uygulamalı Trafik Eğitimi

Susuz'da Uygulamalı Trafik Eğitimi

Karayolları Trafik Güvenliği günü ve Trafik Haftası nedeniyle Kars Susuz İlçe Emniyet Amirliği ve Susuz Sağlık Grup Başkanlığı İşbirliği ile hazırlanan kutlama programı Susuz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Çok Amaçlı salonunda yapıldı.

 

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Başpolis Memuru Ramazan Yağcı yaptı. Konuşmasında trafik kazaların büyük bir kısmının insan hatasından kaynaklandığına dikkat çeken Yağcı, dikkatli ve kazasız günler dileyerek konuşmasını tamamladı.

 

Sağlık Grup Başkanı Dr. Ahmet Hekim hazırladığı da, “Kazalarda ilk yardım ve müdahale” konulu slaytı sundu. Sunum sırasında Sağlık Grup Başkanlığı personelleri ile de uygulamalı olarak gösterdi.

 

Sunumunu kazalar ile ilgili simülasyon ve gerçek görüntüler eşliğinde yapan Dr. Ahmet Hekim akıllardan uzun süre çıkmayacak bir “İlkyardım ve Müdahale” eğitimi gerçekleştirdi.

 

Karayolları Trafik Güvenliği Günü ve Trafik Haftası nedeniyle okullar arası şiir, resim ve slogan yarışması düzenlendi.

 

Yarışma sonucunda Şiir dalında Atatürk İlköğretim okulu 8. Sınıf öğrencisi Melike Meniye, Resim dalında; Atatürk İlköğretim okulu 5. Sınıf öğrencisi Dilan Yağmurca ve Slogan dalında Kazım Karabekir Anadolu Öğretmen Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Abdulsamet Daz dereceye girerek ödüllerini kurum amirlerinden aldılar.

 

Susuz İlçesi’nde örnek Sürücü ise Bülent Zengül seçildi ve ödülünü gururla aldı.

 

 

KHA

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler