Taksim’de “göbeğime vurdun” tartışması kamerada: "Tokadımı yersin" diyerek üstüne yürüdü

Taksim’de “göbeğime vurdun” tartışması kamerada: "Tokadımı yersin" diyerek üstüne yürüdü

Taksim'de alkollü bir kadın, sokakta gördüğü bir kişinin göbeğine vurunca ikili arasında tartışma çıktı.

Taksim'de alkollü bir kadın, sokakta gördüğü bir kişinin göbeğine vurunca ikili arasında tartışma çıktı. Göbeğine vurulmasına sinirlenen kişi, "Tokatımı yersin" diyerek kadının üstüne yürürken, çevredekilerin araya girmesiyle adam güçlükle sakinleştirildi. Yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İddiaya göre, Beyoğlu Taksim semti Hüseyinağa Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde bir ara sokakta meydana gelen olayda alkollü olduğu öne sürülen bir kadın, tanımadığı bir kişinin göbeğine vurdu. Göbeğine vurulmasına sinirlenen adam ise, "Tokatımı yersin" sözleriyle kadının üstüne yürüdü. Ardından kadının tekmelerinden de nasibini alan adamı çevredeki üç arkadaşı güçlükle tutabildi. Bunun üzerine sokak ortasında avazı çıktığı kadar bağıran kadın, adama saldırmaya devam etmek istedi. Olayın büyüyeceğini anlayan çevre esnafının araya girmesiyle ikili dakikalar sonra ayrılabildi. O ilginç anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler