Tanıtım Günlerine katılım çağrısı

Tanıtım Günlerine katılım çağrısı

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Adem Burulday ve Lokantacılar Oda Başkanı Subutay Kılıç, 16–19 Ekim tarihleri arasında Ankara'da ikincisi düzenlenecek olan Kars-Ardahan-Iğdır tanıtım günlerine katılım çağrısında bulundular.

Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım Günlerine katılım çağrısı

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Adem Burulday ve Lokantacılar Oda Başkanı Subutay Kılıç, 16–19 Ekim tarihleri arasında Ankara’da ikincisi düzenlenecek olan Kars-Ardahan-Iğdır tanıtım günlerine katılım çağrısında bulundular.

Adem Burulday, “16–19 Ekim tarihleri arasında başlayan Ankara’da Kars-Ardahan-Iğdır tanıtım günleri var. Biz geçen yılda o tanıtma katıldık. Tabi ki burada biraz zayıf kalmıştı. Bizim esnafımız biraz duyarsızdı.  Gerçekten biz üzüldük. Ama biz bu sene oraya bütün esnafımızı katılmasını istiyoruz. Ürünlerini oraya tanıtmasını istiyoruz.  Kars’ı tanıtmak istiyoruz. Bize ne düşüyorsa bu konuda esnafımızın her zaman yanında olacağız. Çok güzel bir tanıtım günüydü. Burada katkıda bulunan herkese teşekkür ettik biz geçen senede. Bu senede inşallah lokantacılar orada bizim Kars yemeklerini kazımızı, erişte pilavımızı, çorbasını orada tanıtmak en güzel şeydir. Kars esnafımız oraya eğer gelirlerse bizi de onurlandırmış olurlar. Kars’ı da orada Türkiye’ye tanıtmış olurlar. Çok güzel şeyler olur orada. Bizim Kars esnafından isteğimiz oraya katılsınlar. Oralarda stantlarını açsınlar. Kars’ın ürünlerini orada tanıtsınlar.” dedi.

Subutay Kılıç da, “Oraya geçen yılda katıldık. Metropol bir şehir. Orada özellikle yaşayan Karslı hemşerilerimiz çok çok fazla. Ardahan, Iğdır, Kars fazlasıyla var. Özellikle Karslılar orada yemeklerimizi özlemiş bekliyorlar bizleri.  Bütün Kars’ta ki esnafımıza lokantacımıza yöresel yemek yapan lokantacılarımıza özellikle ricamız orada bulunsunlar. Orada yerlerini alsınlar. Orada bizim yöresel yemeklerimizi satsınlar. Bizim ricamız bütün esnafımız Kars için Karslı için orada olması lazım. Kars’ı desteklesinler. Kars’ın yemeklerini lezzetlerini Ankaralı hemşerilerimize tanıtsınlar. Oradan bize gelecek turist burada bizim o esnaflarımızı tek tek arıyorlar. Esnaflarımızdan tek ricamız önemle ricamız bizi Kars’ı, yemeklerimizi orada temsil etsinler.” diye konuştu.  kha

Önceki ve Sonraki Haberler