Tapu müdürü de veda etti

Tapu müdürü de veda etti

Kars Sarıkamış İlçe Tapu Müdürlüğünden Konya'nın Selçuklu İlçe Tapu Müdürlüğüne atanan Uğur Sarı için veda yemeği düzenlendi.

Tapu müdürü de veda etti

TAYİNİ ÇIKAN TAPU MÜDÜRÜ UĞUR SARI’YA VEDA YEMEĞİ

Kars Sarıkamış İlçe Tapu Müdürlüğünden Konya’nın Selçuklu İlçe Tapu Müdürlüğüne atanan Uğur Sarı için veda yemeği düzenlendi.

Sarıkamış’ta görev yapan Kurum amirleri tarafından Kent merkezinde bir lokantada düzenlenen yemekte konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ali Yalçın, Uğur Sarı’nın yaklaşık 1,5 yıl süreyle kişiliği ve görev anlayışıyla güzel çalışmalar ortaya koyduğunu söyledi. Devlet memurluğunu zor tarafının bir yerden bir yere tayin olmak olduğunu belirten Yalçın,” Ancak bununda güzel tarafı çalıştığınız her yerde dostlar ediniyorsunuz. Tapu müdürümüzde Sarıkamış’ta oldukça sevilen ve çok sayıda dost edinen bir kişi olduğunu biliyoruz. Bizde dost ve mesai arkadaşları olarak yeni görev yerinde başarılar diliyoruz, yolu ve bahtı açık olsun” diye konuştu.

Uğur Sarı’da, Sarıkamış’tan güzel anılarla ayrıldığını ifade ederek, ”Görev yapmış olduğum süreyi kendim için bir şeref olarak görüyorum. Sarıkamış halkı ve siz değerli mesai arkadaşlarımın gittiğim yerde daima açık bir kapılarının olduğunu belirtmek istiyorum. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler