Tarım Bakanı Kars'ta

Tarım Bakanı Kars'ta

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, bazı gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Kars'a geldi.

Bakan Eker'i havaalanında, Vali Ahmet Kara, Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Nevzal Sezer, partililer ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Bakan Mehdi Eker'e uçak inişinde öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi. 
Bakan Mehmet Mehdi Eker, havaalanından Kars Valiliği'ne geçti. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, yaptığı açıklamada, Kars'a Ardahan-Artvin-Kars Kalkınma Projesi tanıtım toplantısına geldiğini söyledi. Eker "Zaman zaman illerimize bakanlıktaki ilgili görevli arkadaşlarımız ile birlikte toplantılar yapıyoruz. Kars'ta bu bölgenin tarım ve hayvancılıkta ilgili gıda ile ilgili meselelerini buradaki sektör temsilcileriyle birlikte ayrıntılı bir şekilde çıkarttılar. Kars'ın meselelerini
aldığı mesafeyi, bundan sonraki süreçlerde neler yapılabileceğini, uygulanacak olan projeleri, bir de buradan sektör temsilcilerinden paydaşların ağzından dinleyeceğiz ve onlarla birlikte değerlendirme yapacağız" dedi. 
Bakan Mehdi Eker, daha sonra Kars Valisi Ahmet Kara'dan ilin sorunlarıyla ilgili bilgiler aldı. Valilikte bir süre dinlenen Mehdi Eker, buradan Ardahan-Artvin-Kars Kalkınma Projesi'nin tanıtım toplantısının yapılacağı Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'na geçti. 

 

 
 
 
 
 
 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler