Tribünleri Yapılmayan Sarıkamış Stadyumu Tepkilere Neden Oluyor

Tribünleri Yapılmayan Sarıkamış Stadyumu Tepkilere Neden Oluyor

Sarıkamış Değişim Derneği Başkanı Saim Ucun, yetkileri göreve çağırdı

Sarıkamış Değişim Derneği Başkanı Saim Ucun, tribünleri bir türlü yapılmayan Sarıkamış Şehir Stadyumu için yetkilileri göreve çağırdı. 

Ucun gazetecilere yaptığı açıklamada,şehitler diyarı turizm merkezi olan,Kars ve bölgenin en önemli ilçesi olan Sarıkamış'a tribünsüz stadın yakışmadığını belirtti.

Yıllar sonra Kars İlini Bölgesel Amatör Ligde temsil eden tek takımın Sarıkamış Belediyespor olduğuna dikkat çeken Ucun, Sarıkamış’ta bir futbol takımının toplumun bütün katmanlarını nasıl bir araya getirdiğini ve bunun birlik beraberliğe çok olumlu katkı sağladığını söyledi.

Ucun, “Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve Kulüp Başkanımızın çok büyük fedakarlıklar yaptığını biliyoruz. Ancak bunlar yeterli değil. Şu anda grubunda namağlup ve lider oynayan takımımızın 3. lige çıkmaması için hiçbir sebep yok. Buradan Sayın Bakanımız Ahmet Arslan ve ilgili Gençlik Spor Bakanlığımızdan destek bekliyoruz” dedi.

Saim Ucun, “Bir spor salonumuz vardı depreme dayanıklı olmadığı için yıkıldı. Peki iki yıldır niye yeni salon yapılmıyor. Şimdi bir stadımız var tribünü yok. Şühedanın yattığı bu topraklara sahip çıkmak herkesin boynunun borcudur. Bu nedenle Sarıkamış halkı, siyasilerden bürokratlardan, iş adamlarından, Sarıkamış'ı seven herkesten destek bekliyor” diye konuştu.

tribunleri-yapilmayan-sarikamis-stadyumu-tepkilere-neden-oluyor--(1).jpgtribunleri-yapilmayan-sarikamis-stadyumu-tepkilere-neden-oluyor--(2).jpgtribunleri-yapilmayan-sarikamis-stadyumu-tepkilere-neden-oluyor--(3).jpg

iha

Önceki ve Sonraki Haberler