Tülay Hatimoğulları “Kars’ta da DEM Belediyeciliğini Uygulayacağız”

Tülay Hatimoğulları “Kars’ta da DEM Belediyeciliğini Uygulayacağız”

DEM Parti Genel Başkan yardımcısı Tülay Hatimoğulları, partisinin ile başkanlığının düzenlediği halk buluşmasına katıldı.

Tacettin DURMUŞ

Hatimoğulları İl Başkanlığı önünde düzenlenen halk buluşmasında yaptığı konuşmada, Kars’ta da DEM Belediyeciliğini uygulayacaklarını söyledi.

Ardahan’ın Göle ilçesinin ardından Kars’a gelen DEM Parti Genel Başkan yardımcısı Tülay Hatimoğulları, DEM Belediye başkan adayları Arzu Savaş Derman, Kenan Karahancı, Partinin İl Başkanı Şerafettin Gönel ve ilçe belediye başkan adayları ile birlikte seçim otobüsünün üzerinden Kars halkına seslendi.

DEM KARS’A, KARS DEM’E YAKIŞIR

Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına da katılan DEM Parti Genel Başkan yardımcısı Tülay Hatimoğulları, yaptığı konuşmada: “Bugün Kars’tayız. Türkiye’deki devrimci hareketin ve yurtseverlerin memleketi Kars’tayız. Bugün Türkiye’deki bütün halklara ev sahipliği yapan Azerilere, Terekemelere, Yerli halka, Kürd’e, Türk’e bütün farklı halklara ve inançlara ev sahipliği yapmış olan Kars’tayız. İşte ‘Kars’ demek ‘DEM’ demektir. ‘DEM’ demek tıpkı ‘Kars’ gibi bütün farklı halkaların ve inançların bir arada siyaset yaptığı bir partidir. Onlar bizleri dar alanlara hapsetmeye çalışsalar da, bizler sınırlarımıza, onların çizdiği sınırları kıra kıra buradayız. DEM Kars’a, Kars DEM’e yakışır. Çünkü artık DEM zamanıdır. Dün Dünya Anadil Günü'ydü. Meclis'te milletvekillerimiz kendi anadilleriyle selamla yaparken MHP Meclis Başkanvekili Kürtçe, Arapça, Ermenice, Süryanice konuşulduğunda, mikrofunu kapattı. İşte bunlar halklara bu kadar düşman. İşte bunlar dillere bu kadar düşman. Bunlara değil oy vermek selam bile vermemek gerekiyor. Kars bunu çok iyi biliyor, Kars bunu başaracak.

Biz oylarımıza demokratik belediyecilik anlayışına, halkın yoksulluğundan anlayışına oylarımızı vereceğiz. Oylarımız elbette DEM Parti'ye Kars DEM’e, DEM Kars’a çok yakışır."

8035ae01-9bee-4457-8ba6-5bd1f52defbc.jpg

34e2e9de-73c8-41ce-8266-035a6bf7ea21.jpg

Kaynak:Hatice Kavşut

 İnternet Editörü
Önceki ve Sonraki Haberler