Tuncay Mutluer: “Gelin hep birlikte yürüyelim”

Tuncay Mutluer: “Gelin hep birlikte yürüyelim”

Vatan Partisi İl Başkanı Tuncay Mutluer’den Kars’taki tüm partilere çağrı yaptı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Vatan Partisi İl Başkanı Tuncay Mutluer ABD destekli İsrail saldırısını kınamak için Kars’taki siyasi parti temsilcilerine seslenerek, “İsrail’in Filistin’deki katliamını gelin hep birlikte kınayalım ve ortak bir yürüyüş yapalım.” dedi.

Tuncay Mutluer açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Tüm dünyanın gözü önünde gerçekleşen bu katliam bir insanlık suçudur. ABD güdümünde ve hatta himayesinde gerçekleşen bu alçakça saldırı buradan Kars’tan da protesto edilmelidir. Seçime gireceğimiz bu günlerde yapacağımız ortak tavır, tüm Türkiye’ye de örnek olacaktır. Belki de seçimlerin daha demokratik geçmesinde ilimizde bir centilmenlik adımının da başlangıcı olabileceği gibi dosta düşmana da serhat şehrimiz Kars örnek olacaktır.”

“Bu vahşet biz sesimizi çıkartmazsak daha da artacağa benziyor.” diyen Başkan Mutluer, “ABD ve İsrail’in insanlık suçu işlediğini dünya kabul ediyor artık. Biz Karslılar olarak parti ayırmaksızın bu zulme başkaldırmalı ve yan yana durmalıyız. Tüm partileri oluşturacağımız ortak akılla bir araya gelmeye ve tüm Kars halkını bu yürüyüşe davet ediyoruz ve tüm dernekleri, sendikaları ve odaları bu yürüyüşte omuz omuza olmaya çağırıyoruz.” ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler