Tüp Patladı 3 Yaralı

Tüp Patladı 3 Yaralı

İtfaiye amiri Serdar Bayat, yaptığı açıklamada “yaptığımız tespite göre kullanılan mutfak tüpünün İran dan doldurulduğu ve fazla gaz basıldığı yöndedir." dedi.

 

Iğdır’ın 14 Kasım Mahallesi Kurtuluş Caddesi Karabağ Apartmanı 3. kattaki Atik ailesine ait dairede meydana gelen patlamada aynı aileden 2’si ağır 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre saat 12.30 da mutfakta gaz sıkışmasından dolayı patlama meydana geldi. Patlamada Sertaç ve Eşi Gül ile 3 aylık bebekleri Birsen Ay Atik yaralandılar. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Iğdır devlet hastanesine kaldırıldılar.

Patlama ile birlikte polis ,İtfaiye ve ambulanslar olay yerine gelerek gerekli tedbiri aldılar.patlama ile birlikte çevrede bulunan evlerin camları kırıldı.ev ve araçlar zarar gördü.mutfağın duvarları yıkıldı.

İtfaiye amiri Serdar Bayat, yaptığı açıklamada “yaptığımız tespite göre kullanılan mutfak tüpünün İran dan doldurulduğu ve fazla gaz basıldığı yöndedir. Contaları yıprandığı için gaz kaçırıyor bu gaz kaçağı da tehlike arz ediyor.Fazla gaz doldurulması nedeniyle basınç da patlamaya nende oluyor.Bu nedenle vatandaşlar  İran ‘dan veya başka yerden doldurma tüp kullanmasınlar ”dedi

Iğdır emniyet müdürü Yüksel Babal ve çok sayıda polis olay yerine gelerek bilgi aldı. Olayın terör saldırısı olup olmadığını araştırdı. kha

Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber