Turgutreis Otobüs İşletmelerinde Gönül Rahatlığı ile Yolculuk Yapabilirsiniz

Turgutreis Otobüs İşletmelerinde Gönül Rahatlığı ile Yolculuk Yapabilirsiniz

Çin'de ortaya çıkan ve Türkiye'de de görülen Corona Virüse ve diğer salgınlara karşı alınan önlemler için Turgutreis Group’a ait Turgutreis Otobüs İşletmeleri de tüm ülke genelinde çalışma başlatıldı.

Turgutreis Group’a ait ülke geneli bütün işyerlerinde, otobüs ve terminallerde, toplu taşıma araçlarında Corona Virüs’e karşı önlem almak için dezenfeksiyon çalışması başlattı.

Kars merkezde bulunan Turgutreis Otobüs İşletmelerine ait otobüslerde ve işletmelerde, Corona Virüs, viral enfeksiyon ve salgın hastalıklara karşı özel kıyafet giyen ekiplerce dezenfekte edildi.

Turgutreis Otobüs İşletmeleri sosyal tesislerinde de gerekli tedbirler alındı. Tuvaletler, giriş ve çıkış kapıları, oturma yerleri, bekleme alanları, bahçe, otobüs terminalinin içi, bankolar ve dükkanlar dezenfekte edildi.

Dezenfeksiyon işlemlerinin bir defaya mahsus değil, günlük olarak yapıldığını belirten firma yetkilileri, yolcularımız gönül rahatlığı ile yolculuk yapabilmeleri için bütün tedbirler alınmıştır, açıklamasında bulundular.

turgutreis-otobus-isletmelerinde-gonul-rahatligi-ile-yolculuk-yapabilirsiniz--(2).jpgturgutreis-otobus-isletmelerinde-gonul-rahatligi-ile-yolculuk-yapabilirsiniz--(3).jpgturgutreis-otobus-isletmelerinde-gonul-rahatligi-ile-yolculuk-yapabilirsiniz--(4).jpgturgutreis-otobus-isletmelerinde-gonul-rahatligi-ile-yolculuk-yapabilirsiniz--(1).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler