Türkiye Ağır Yüktür Kemiği Çatırdatır

Türkiye Ağır Yüktür Kemiği Çatırdatır

​​​​​​​Eğitim-Bir-Sen Kars 1 ve Üniversite şubelerince 15 temmuz dirilişi ve sivil toplum konulu panel yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı M.Mucahit Küçükyılmaz,Kamu Güvenliği Müsteşar Yardımcısı Dr.Murat Yılmaz ve çalışma hayatı uzmanı Tarkan Zengin'in panelist olarak katıldıkları program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı açılış konuşmasında  Kars 1. Şube Başkanı  Mahmut Kaan İlgar "Bu toprakları vatan kılan ve vatan kalması için canını veren aziz şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyorum".diyerek sözlerini "artık çok net bir şekilde Türkiye'nin tarihsel sürecinde yaşadığı tüm darbelerin dışarıdan kurgulanarak sahnelendiğini biliyoruz, dedi.

Ardından Panelistlerin konuşmalarına geçildi.

Panelist Murat Yılmaz Türkiye'nin Mazlum ve mağdur coğrafyaların umudu olduğunu ve bu istikametten Türkiye'yi kopartmak için darbelerin tezgahlandığını,ifade etti .Panelist Mücahit Küçükyılmaz; Türkiye'nin II.Osman'dan itibaren III.Selim, Sultan Abdülaziz 27 Mayıs ,12 Eylül,12 Mart, 28 Şubat, 27 Nisan 17/25 Aralık ve son olarak 15 Temmuz darbelerinin tarihsel süreci ile ilgili bilgi vererek Türkiye'nin yerli ve milli fikir ve hareketlere ne kadar çok ihtiyacı olduğundan bahsederek uyanık olunması gerektiğini Türkiye'nin umudun son kalesi olduğunu,vatansız asla yaşayamayacağımızı ifade etti. Ardından söz alan Tarkan Zengin 15 temmuz da püskürtülen darbede sivil toplumun ne denli önemli olduğunun görüldüğünü darbe savar bir hüviyet kazanmasının çok önemli bir kazanım olduğunu ifade etti.

Dinleyicilerin sorularının cevaplanmasının ardından panel Şube Başkanı Mahmut Kaan Ilgar’ın panelistlere ve dinleyicilere teşekkür etmesiyle sona erdi.

turkiye-agir-yuktur-kemigi-catirdatir-(1).jpgturkiye-agir-yuktur-kemigi-catirdatir-(4).jpgturkiye-agir-yuktur-kemigi-catirdatir-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler