Türkiye'nin Beka Meselesi..

Türkiye'nin Beka Meselesi..

Gazetemizin Yazarı M. Şamil Kakça'nın "Türkiye'nin Beka Meselesi.." başlıklı köşe yazısı şöyle:

Türkiye'nin Beka Meselesi..

Binlerce senedir medeniyetlerin kesişme noktası olan Anadolu konumu itibariyle bir çok kavimlerin göçüne, saldırılarına ve yağmasına maruz kalmış bir bölgedir.

Coğrafi konumu, stratejik ve tarihi derinliğiyle diğer milletler için iştah açan bir ülke konumunda iken bizim bekamız için ise büyük bir risk bölgesidir.

Tarihte hiç durmayan akınlar haçlı seferleri ve Moğol istilası ve kurtuluş savaşı öncesi Anadolu işgali gibi büyük olaylar buna şahittir.

20 Milyon km’lik toprağa ulaşan İmparatorluk mazisi ve yetiştirdiği büyük liderle her zaman batının korkulu rüyası olan Türkiye düşmanları eksik olmayan bir ülkedir.

Türklerin eski günlerine dönme korkusu taşıyan batılı güçler ülkemiz üzerinde bekamıza yönelik çok çeşitli oyunlar entrikalar dalavereler çevirmekten geri durmuyor.

Bu oyunlar karşımıza terör, anarşi, ihtilal, darbe, iç karışıklık, ahlaksızlık ve kültür emperyalizmi olarak çıkıyor.

Yurtta sus cihanda sus sloganıyla yüz senedir kabuğuna çekilen Türkiye’nin yeniden şahlanıp eski günlerine dönme özlemi ve yeniden stratejik güç ve konum sahibi olma gayreti batıyı tedirgin ediyor.

Cennet vatanımız batının hedefinde olduğu gibi yanı başımızda bulunan komşuların ve içimizdeki hainlerin de hedefinde olan bir ülke.

Ülkemizdeki yer altı zenginlikler,bereketli topraklar,üç tarafı denizler ile çevrili olması,dört mevsim güzellikler ve tarihi yapısıyla her zaman emperyalist devletlerin, batılı şer güçlerin, kapitalist düzen kurucuların iştahını açmıştır.

Kapitalist kültür işgali,zihinlerin batı kültürüyle işgal edilmesi,kılık kıyafet yaşantıda taklitçilik,ahlaki erozyon ve düşmana benzeme gafleti de bekamızı ve geleceğimizi tehdit eden beka sorunudur.

Beka sorununu sadece seçimlere endekslemek olay ve hadisatlara tarihsel ve stratejik bir süreç ekseninde bakamayan kasır bir fehm, dar bir nazar ve düşünce sahiplerinin bakışıdır.

1-Ülkemiz Harici ve dâhili olmak üzere her iki taraftan da sinsice kuşatılması her zaman için bir beka sorunu teşkil etmiştir.

Bu harici düşmanların başında dost ve müttefik görünen ABD ve Avrupa geliyor..

2-İçimizdeki terör örgütlerini daima destekleyen bu ülkeler öteki taraftan da ülkemizdeki ihtilal, darbe ve iç karışıklarda rol oynayarak bekamızı tehdit ediyor.

3-Harici düşmanlarımız sadece kâfirler değil. Maalesef yanı başımızda Müslüman İran, Suudi Arabistan, Suriye de yıllarca teröre destek vermiştir.

4-Komşumuz olan Ermenistan, Yunanistan ve Rusya nın yıllarca teröre destek vermesinin yanında topraklarımız üzerinde planları olması bekamızı tehdit eden unsurlardır.

5-Medeniyetler Çatışması tezinin yazarı Samuel P. Huntington islam ülkelerini kabilelere kadar bölmeliyiz tezinin bugün tatbik sahasında Büyük Ortadoğu Projesi ile birer birer gerçekleşmesi, Irak, Libya, Suriye ve Yemen, Sudan’ın paramparça edilerek sıranın Türkiye ye gelmesi ülkenin beka meselesi değil de nedir!

6-Evanjelist yani Yahudi Hristiyanların büyük dünya savaşlarını çıkararak (Armegadon) ile tanrıyı savaşa zorlama planı ‘Tanrı’nın duruma el atıp Mesih-karşıtı’nın ordularını yok edeceği’ gelecekteki savaşın muhataplarından birisi Türkiye olunca böyle batıl bir inanç yüzünden beka sorunu yaşıyoruz.

7-16 Temmuzda yapılan darbe diğer darbeler gibi olmayacaktı. Eğer darbe başarılı olsaydı Türkiye Cumhuriyeti Yerine Batı ve orta Anadolu da Fetullah Gülen Cumhuriyeti kurulacak. Bütün İslam’ın halifesi ilan edilecekti. Darbe sonrası doğuda Büyük Ermenistan, Güney Doğuda ise PYD işgali ile meşrulaştırılan Büyük Kürdistan kurulmuş olacaktı. O zaman bekamız kalmayacaktı.

8-Terör devleti İsrail, büyük İsrail planı ölçeğinde maşa olarak kullandığı PKK ile emellerine varmaya çalışarak ülkemiz üzerinde planları olması bekamızı tehdit etmiyor mu?

9-Büyük Ermenistan büyük İsrail, büyük İran, büyük Rusya, büyük Pontus devleti HAYALİ KURANLAR Türkiye yi parçalayarak büyüme hayali taşıyan ülkelerin bu stratejileri bizim için beka meselesidir.

10-Ülkemizi parçalamak, zengin yer altı kaynaklarını ele geçirmek, stratejik konumunu kendi lehlerine kullanmak, cennet ülkemizi parsellemek, arzusundan vazgeçmeyen komşu ülkelerin gizli ve açık tutumları beka meselesidir. Yeni sevr hayalleri daima canlıdır.

11-Yetmiş senedir Amerikan mandasına verildiği için kendisine ait hiçbir uçak, gemi, silah ve icat gelişimi yapmayan ve hep dışa bağımlı bırakılan bir ülkenin kendi ayakları üzerinde durmaya başlaması karşısında bağımsızlık mücadelesi vermesi beka meselesi değil de nedir!

12-Türkiye bir taraftan Kürt devleti kurma hayali kuran PKK, PYD ve Barzani taifesi ile uğraşırken, öteki taraftan sözde bir İslam devleti kurma gayreti içinde olan DAEŞ terör örgütü ile uğraşması beka meselesi değil de nedir!

13-Sadece bu kadar mı düşmanımız zannediyorsunuz. Dâhili düşmanlarımız harici düşmanlarımızdan az değildir. Maalesef dâhili düşmanlarımız harici düşmanlarız kadar tehlikelidir.

14-Ülke iktidarlarını yüzlerce senedir ellerinde tutan, ülke zenginliği, siyaseti, Anadolu insanın eline geçmesin diye mücadele eden ve bu uğurda her türlü hile ve fitneyi kullanan yeri geldi mi HDP ye bile oy veren gizli kripto Yahudi ve Ermenilerin fitnesi büyük bir beka meselesidir.

15-Amerikan veya İsrail patentli içimizdeki dini mehdiler, Mesihler, âlimler, sapık mürşitler de ülke üzerinde planları olan ve iktidarı ele geçirmek için mücadele eden öteki kesimler bekamızı tehdit etmiyor mu?

16-Türkiye de ki gizli Yahudi sermayesi, Kürt kılığına giren alevi kesimi, marjinal sol örgütleri, ahlaksızlık terörü estiren medya, siyasi oluşumlar, PKK partisi, toplumun kanını emen faiz lobisi, milli servetin yüzde yetmişini elinde tutan mutlu azınlık, derin devlet, derin cemaat, sapık tarikat ve cemaatler ülkemizin mücadele ettiği öteki kesimler bekamız için tehlike değil mi?

17-Bekasını yitiren İslam ülkelerin içler acısı ortada. Ne istikballeri ne istiklalleri kaldı. Amerika, ‘UNİTED STATES OF AMERİCA’ İngiltere, ‘BRİTİSH UNİTED KİNGDOM ‘kalmaya devam ederken İslam coğrafyası paramparça edildi. Topraklarımız üzerinde çizilen sun-i haritalar bekamızı tehdit değil de nedir.

18-Bu kadar düşmanı olan yedi düvel ile savaşan ülkemiz de işin acı tarafı bu kesimlerin yalanlarına, oyunlarına, hilelerine, aldatmalarına medyasına aldanan ve düşman safında duran birçok insanımız da var.

Milyonlarca insanımız bilmeden farkına varmadan bu düşmanların safında yer alıyor. Kendi ülkesinin istikbali ve istiklali ve geleceğini onlar hesabına mahvetmeye çalışıyor. Bilerek vatanını milletini ülkesini satan hainler konumuzun haricindedir.

Bu ülkenin gerçek sahibi ve evladı olan; Bakanı, valisi hâkimi, savcısı polisi, askeri, bürokratı, yöneticisi, vatandaşı, köylüsü, öğrencisi, esnafı, amiri, memuru ve âlimi ülkesinin bekası için bir vücut olabilmelidir.

Bu saydığımız kesimlerin fikri görüşleri ayrı bile olsa millet, bayrak vatan, din, İslam, toplum ve gelecek nesiller için tek vücut olmalıdır. Bölücü, yıkıcı, parçalayıcı, fikri, ideolojik ve sapık akım ve

yollardan ayrılmalı yoksa bu kadar düşmanı olan bir ülkenin tek parça olarak ayakta kalması zor olacağı gibi bekası da olmayacaktır.

Ülkesi işgal edilen veya iç savaşa maruz kalan Müslüman ülkeleri bize sığınabilir de biz bekamızı kaybedecek bir tehlikeye düştüğümüz zaman kime sığınacağız.

Bekamızı çalmak için siyasi ,ekonomik ve diğer saldırılar için pusuda bekleyen hainlere zalimlere ve kafirler ellerine itilaf ile iç savaş ve karışıklık ile fırsat verirsek vallahi billahi bizleri ıraktan suriyeden afganistandan ve libyadan sudan Somali den beter edecekler.Ne evimiz ne yurdumuz ne malımız nede sevecek bire evladımız kalacak. Allah muhafaza.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler