TUSEKON Genel Başkan Yardımcılığına Taş Seçildi

TUSEKON Genel Başkan Yardımcılığına Taş Seçildi

Atılım Eğitim-Öğretim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Taş, Kars'ta, Ardahan ve Iğdır İllerinde sürücü kursları faaliyetleri ile çalışmalarını sürdürüyor.

TUSEKON Genel Başkan Yardımcılığına Taş Seçildi

Atılım Eğitim-Öğretim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Taş, Kars’ta, Ardahan ve Iğdır İllerinde sürücü kursları faaliyetleri ile çalışmalarını sürdürüyor.

Mir Hasan Taş, Kars, Erzurum, Iğdır, Ardahan, Ağrı, Tokat, Van ve Erzincan illerini kapsayan, Doğu Anadolu Sürücü Kursları Federasyonu Genel Başkanlığı görevini halen yürütmekte olup, Temmuz ayında Ankara’da, Ankara Ticaret Odası Salonunda, gerçekleşen, kısa adı TUSEKON olan Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu Genel kurulunda, 3 bin 300 sürücü kursu temsilcilerinin oyunu alarak, Genel Başkan yardımcılığına seçildi. TUSEKON’nun Genel Başkanlığına da 20. dönem İzmir Milletvekili İsmail Yılmaz seçildi.

Mir Hasan Taş’ın bu önemli göreve seçilmesi, bölge ve Kars açısında son derece önem arz etmekte.

Konuyla ilgili açıklama yapan Taş, “TUSEKON’un Ankara’da yapılan genel kurulu birçok milletvekili ve bürokratın katılımı ile gerçekleşmiş olup, bu ulvi görevde bana divan heyetinde görev veren ve seçilmeme destek veren Tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim. Şartlar ne olursa olsun, birlikte olmak, beraber çalışmak, mahrumiyetlerden yılmadan, sarsılmaz bir irade, yıkılmaz bir azimle çalışmak başarının anahtarıdır. İnsanlar ve kurumlar hedefleri kadar büyüktür. Büyüklüğün ilk adımı kurumsallaşmaktan geçer. Kurumsallaşmak ise, ekip ruhu ile beraber çalışan, büyük olmaya inanmış insanların birlikteliği, azmi ve başarıya olan inancı ile doğru orantılıdır.  Başaracağınıza ne kadar inanıyorsanız, başarı oranınızda o kadardır.” dedi. kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler